Vastaa kyselyyn: Mikä on salibandyn elinvoimaisuuden tila?

Kysely on suunnattu sekä pelaajille, seuran vastuuhenkilöille, työntekijöille, valmentajille, pelaajien vanhemmille ja muille seuratoimijoille.

Salibandyseurojen elinvoimaisuus on tärkeä salibandyn strateginen valinta, ja kyselyllä selvitetään lajitoimijoiden ja pelaajien kokemuksia ja näkemyksiä strategisiin tavoitteisiin kirjatuista asioista.

Vastauksilla on merkitystä Salibandyliiton – ja toivottavasti myös seurojen – tulevien toimenpiteiden suunnittelussa. Vastaava kysely on tarkoitus toteuttaa vuosittain, samaan aikaan kunakin vuonna.

Seurat saavat myös oman raporttinsa vastauksista, mikäli seuran raportille kertyy vähintään 15 vastausta. Seura saa käyttöönsä roolikohtaisen vertailuraportin, mikäli vastauksia tulee vähintään 50. (HUOM! vertailuraportille kerätään roolit, joihin on vastannut vähintään viisi (5) henkilöä).

Kaikkien oman seuraraportin kokoon saavien seurojen kesken arvotaan viisi (5) salibandyaiheista palkintoa.

Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun saakka.

Kiitos aktiivisuudestanne!

Seuran puheenjohtajalle, yhteyshenkilölle liiton suuntaan tai työntekijälle

Kun valitset rooliksi puheenjohtajan, yhteyshenkilön tai työntekijän, sinulle avautuu kyselyn viimeisenä sivuna raporttisivu, jolla kysytään seuran jäsenmäärää ja sukupuolta, kokopäivätoimisten ja osa-aikaisten työntekijöiden lukumäärää ja sukupuolta, seuran vapaaehtoisten toimijoiden lukumäärää ja sukupuolta sekä seuran liikevaihdon suuruutta viimeisimmältä tilikaudelta. Nämä tiedot on aikaisemmin kerätty erillisellä kyselyllä syksyllä. Syksyn kyselystä luovutaan, ja jatkossa vastaavat kyselyt toteutetaan kauden aikana tai sen päätteeksi.

Tulossa myös: Seuratyytyväisyys Salibandyliiton toimintaa kohtaan – KIHU toteuttaa

Seurojen yhteyshenkilöt tulevat lisäksi saamaan sähköpostiin pyynnön vastata toiseen kyselyyn. Huippu-urheilun instituutti KIHU toteuttaa vuosittain seurojen yhteyshenkilöille suunnatun seuratyytyväisyyskyselyn liiton palveluista.

KIHU on toteuttanut vastaavan kyselyn Salibandyliiton toimeksiannosta vuodesta 2017 lähtien. Kyselyyn toivotaan yksi vastaus/seura.

Jaa artikkeli