Vantaan Energia Areenan huipputurnaus vauhtiin perjantaina

Perinteinen Vantaan Energia Areenan huipputurnaus pelataan alkavana viikonloppuna. Mukana tänä vuonna ovat SSV, Esport Oilers, Westend Indians ja Tapanilan Erä.

Miesten pelit käynnistyvät Energia Areenalla perjantaina klo 17.30 klassikolla SSV – Oilers. Joukkueet ovat ottaneet tulikuumasti yhteen vuosien varrella ja joukkueiden onkin ollut värinää. Poikkeusta tuskin nähdään tälläkään kertaa.

Pääkaupunkiseudun pre season
-herruus jaossa

Tämän vuoden turnauksessa mitellään pääkaupunkiseudun huippujoukkueiden kesken preseason -herruudesta ja haetaan asetelmia alkavalle liigakaudelle. Mukana ovat kaikki pääkaupunkiseudun liigajoukkueet, SSV, Oilers, Erä ja Indians.

Oilers ja Erä ovat kesän siirtomarkkinoilla vahvistuneet, erityisen mielenkiintoista on seurata Suomeen ja Erään palaavien Lauri Kapasen ja Tommi Aron otteita. Erä onkin varmasti yksi liigakauden ennakkosuosikkeja yhdessä Oilersin kanssa. Indians aloitti liigauransa upeasti yltämällä heti ensimmäisellä kaudellaan play off -peleihin ja joukkueessa on selkeää potentiaalia jatkaa noususuhdanteista historiaa.

Ei sovi unohtaa kestomenestyjää SSV:tä, joka tosin jäi tämän kesän siirtomarkkinoilla hieman nuolemaan näppejään ja ei ole yhtä nimivahva joukkue kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana on totuttu. SSV:n suurin haaste tulee olemaan varmasti tolppien väli, maajoukkuevahti Henri Toivoniemen jättämää aukkoa ei ole helppo paikata, vaan haaste on valtava. Mutta toki joukkueessa on potentiaalia vaikka liigan voittajaksi saakka, mutta pienoinen yllätys se kyllä olisi murrosvaihetta elävälle joukkueelle.

Lauantain lipputulot Lasten Sairaala 2017 -hankkeelle

Lauantaille suunniteltu julkkisten hyväntekeväisyyspeli peruuntuu. Joukkueiden kapteeneiksi valitut Lenni-Kalle Taipale ja Aleksi Valavuori tekivät hartiavoimin töitä kasatakseen nimivahvat joukkueet otteluun, mutta ajankohta osoittautui liian monelle nimelle hankalaksi ja joukkueisiin ei saatu riittävästi pelaajia.

Ottelun peruuntumisen takia lauantaina klo 14.00 Energia Areenalla pelataan 2007-syntyneiden SSV:n ja Tikkurilan Tiikerit Super välinen ottelu. Päätimme nostaa lapset keskiöön ja tehdä näille pienille pelaajien aluille mukavan kokemuksen päästä pelaamaan hienolle areenalle elämänsä ensimmäistä peliään.

Otteluun myydään pääsylippuja, kuten koko -turnaukseen muutoinkin. Lauantaina pääsylipulla saa seurata sekä miesten pelit että juonioreiden pelin, kaikki päivän lipputulot ohjataan Lasten Sairaala 2017 -hankkeelle. Toivommekin, että ihmiset löytävät lauantailta aikaa tulla tekemään hyvää Lasten Sairaalan hyväksi lipputulojen myötä, tekemään yleisöennätystä ja saamaan upean kokemuksen näille pienille uljaille pelureille!

Turnausjärjestäjän tiedotteesta.

Otteluohjelma
Perjantai 22.8.
17.30 SSV – Oilers
20.00 Indians – Erä

Lauantai 23.8.
9.00 Oilers – Indians
11.30 Erä – SSV
14.00 Minimiehet SSV 07 – Tikkurilan Tiikerit Super 07
16.30 Oilers – Erä
19.00 SSV – Indians

Sunnuntai 24.8.
10.00 Sijat 3-4
13.00 Finaali

Energia Areena sijaitsee osoitteessa Rajatorpantie 23, Vantaa.

Normaalit liput/päivä
Perhelippu (2 aik + 1-2 lasta) 15 €
Aikuiset 10 €
Lapset 6 €

Salibandyliiton lisenssillä/päivä
Perhelippu (2 aik + 1-2 lasta) 10 €
Aikuiset 5 €
Lapset 3 €

Perhelipulla kotiinviemisiksi 2 pulloa ja henkilölipulla 1 pullo Powerade-juomaa (paitsi lauantaina, jolloin lipputulot ohjataan Lasten sairaala 2017 -hankkeeseen).

Jaa artikkeli