Valtteri Kainulainen uskoo kovan treenin ja hymyn voimaan - Liigakiertue Westend Indiansin vieraana Espoossa

Salibandy.fi oli mukana sunnuntaina 14.10. Espoossa, kun kotijoukkue Westend Indians sai vastaansa OLS:n.

Viime sunnuntaina 14.10. Salibandy.fi oli mukana Otahallissa, Espoossa, kun kotijoukkue Westend Indians sai vastaansa OLS:n. Peli päättyi 9-4 Westend Indiansin voittoon. Tulospalvelu löytyy tästä.

Haastattelussa oli niin seuran toimijoita, faneja kuin joukkueen tähtipelaaja Valtteri Kainulainen. Seuran valmennuspäällikkö Juha Seppä kertoi seuran arvoista ja vallitsevista teemoista. Esille nousi useamman kerran heimolaisuus, joka näkyi niin hallin tunnelmassa, joukkueessa kuin faneissakin.

Junior-pelaajat Ilmari ja Joona pelaavat Indiansin 07-E Black -joukkueessa. Pelaamisen lisäksi pojat käyvät katsomassa edustusjoukkueen pelejä. Suurimpana haaveena pojat mainitsivat unelman pelata tulevaisuudessa miesten edustusjoukkueen rivistöissä. Ilmari unelmoi pelaavansa tulevaisuudessa kapteeni Valtteri Kainulaisen roolissa ja Joona maalivahti Mikko Kirvesniemen pelipaikalla.

Inkkarirummut rumpuryhmän jäsenet Jarkko ja Jussi kertoivat mm. seuran fanikulttuurista. Miesten mukaan fanijoukko joukkueen takana on mahtava ja jopa kreisi. Miehet ovat olleet oleellinen osa Indiansin tukijoukkoja jo reilu kymmenen vuotta. 

Indiansin ykköspelaaja Valtteri Kainulainen jakaa unohtumattomimman salibandymuistonsa ja vinkit faneille. Valtteri uskoo kovaan treeniin ja hymyn voimaan.

Liigapelin lisäksi halliin oli järjestetty toimintaa koko perheelle. Ennen peliä ja erätauoilla oli mahdollisuus seurata sirkusammattilaisten esityksiä, hyppiä pomppulinnassa ja harjoitella temppuja. Lisätietoja seurasta löydät tästä.

Lue aiheesta lisää tästä. Lisää tunnelmia löydät Salibandyliiton kanavista Facebookista, InstagramistaYoutubesta ja Twitteristä.

Jaa artikkeli