Valokuvia seurojen käyttöön tälläkin kaudella!

Salibandyliiton mainio valokuvaajien tiimi tuottaa tälläkin kaudella laajalti valokuvamateriaalia niin seurojen kuin median käyttöön uutisoinnin yhteydessä.

Valokuvien kotipesä on Salibandyliiton kuvat.fi-palvelussa.

Kuvat painottuvat F-liigaan (miehet ja naiset) ja miesten Inssi-Divariin sekä maajoukkueisiin, mutta tarjontaa kauden mittaan lisätään muiltakin salibandyn osa-alueilta.

Aloitussivun näkymässä sarjatasoille löytyy omat kansionsa, joiden alle kerrytetään kyseisen sarjan valokuvia ottelupareittain nimettyinä. Myös maajoukkuekuvat muodostavat oman kokonaisuutensa alikansioineen.

Kuvien selailu ja lataaminen

Valitse aloitussivulla mistä sarjasta haet kuvia. Sen jälkeen alikansioista näet tämän hetken tarjonnan. Avaamalla alikansion näet kansion sisältämät kuvat. Kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi ja kuvavirrassa voi edetä eteen- ja taaksepäin vasemman ja oikean laidan nuolinäppäimillä.

Desktop-käytössä kuvia voi ladata joko yksittäin tai valita useampia kerralla. Avaamalla tietyn ottelun kuvakansion, jokaisen kuvan alla näkyy valitse-pikkuruutu. Valinta tapahtuu ruutua painamalla, jolloin se muuttuu vihreäksi ja samaan aikaan valittu kuva/t näkyvät pienempinä alalaidan vihreässä palkissa, josta kuvat voi ladata. Näet myös valittujen kuvatiedostojen koon. Useita kuvia valittaessa järjestelmä lataa kuvat zip-pakettina.

Kreditointi

Kuvien käytön yhteydessä tulee mainita valokuvaajan nimi. Ellei kuvaajan nimeä ole mainittu, krediitiksi silloin Salibandyliitto.

Salibandyliittoa ja F-liigaa avustavat valokuvaajat kaudella 2022-23:

Ari Arola (Oulu)
Esa Jokinen (Jyväskylä)
Juhani Järvenpää (pääkaupunkiseutu)
Jarmo Koskela (pääkaupunkiseutu)
Anssi Koskinen (Turku)
Juha Käenmäki (Seinäjoki)
Esa Takalo (Tampere)

Kausi 2022-23 alkaa pääsarjojen osalta tällä viikolla. F-liigan miesten sarjan ensimmäisenä otteluna on EräViikingit-TPS torstaina 15.9. ja jatkoa seuraa päivää myöhemmin neljällä kamppailulla, jolloin FBC Turku pelaa historiansa ensimmäisen ottelun miesten ylimmällä sarjatasolla. F-liigan naisten sarja ja miesten toiseksi ylin sarjataso – uudelta nimeltä Inssi-Divari alkavat lauantaina 17.9.

Kuvat: Ari Arola (ylin) ja Anssi Koskinen

Jaa artikkeli