Valmentajien Floorball Centre -verkkopalvelu uudelle alustalle – muista ladata omat harjoitukset talteen

Valmentajien Floorball Centre -sivusto siirtyy elokuun alusta uudelle alustalle. Siihen saakka ehtii myös ladata itselle talteen omat vanhassa osoitteessa olevat harjoitukset.

Neljä edellistä kautta on valmentajan pelipassin (lisenssin) oheistuotteena ollut Floorball Centre -verkkopalvelu. Salibandyliitto ei jatkanut yhteistyösopimusta, vaan Floorball Centren valmentajan pelipassin omaavien valmentajien käytössä ollut avoin palvelu lakkaa toimimasta. Uusi palvelusivusto aloittaa 1.8.2019. Floorball Centren vanhat lisenssit ovat voimassa 1. – 31.7.2019, jona aikana on mahdollisuus ladata itselle talteen palveluun mahdollisesti viedyt omat harjoitukset.

Elokuun alusta alkaen valmentajan pelipassin oheistuote on integroitu Eerikkilän urheiluopiston ylläpitämään MyEWay´hin, jonne kirjaudutaan Suomisport-tunnistautumisella. Erillisiä käyttäjätunnuksia ja salasanoja ei enää tarvita.

Valmentajan pelipassin omaaville valmentajille avoimeen sähköiseen ympäristöön tuodaan ajan myötä Salibandyliiton valmennuslinja kokonaisuudessaan. Palvelussa on myös mahdollisuus suunnitella omia harjoituksia, ja käytössä on muun muassa harjoituksen piirtotyökalu.

Aluksi Salibandyliiton valmennuslinja painottuu enemmän lajitaktiseen ja -tekniseen osioon, jossa valmennuslinjaa avataan esimerkkivideoiden ja avainharjoitteiden kautta. Valmennuslinjaa kehitetään aktiivisesti suoraan MyEWay-verkkopalveluun, jolloin suomalaisilla valmentajilla on mahdollisuus hyödyntää lajiliiton kehitystyötä mahdollisimman pienellä viiveellä.

Myös lajiliiton lajin kehitystyö monipuolistuu, kun halukkailla valmentajilla on mahdollisuus kommentoida liiton työtä lähes reaaliajassa. Kerromme myöhemmin myös, kuinka halukkaat valmentajat voivat elokuun jälkeen antaa oman panoksensa lajin kehittämiseksi.

Jaa artikkeli