Valmennuspäälliköksi O2-Jyväskylään?

Töitä salibandysta tarjolla: O2-Jyväskylä etsii valmennuspäällikköä junioreille.

Valmennuspäälliköksi O2-Jyväskylään? – Etsimme valmennuksen ammattilaista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

O2-Jyväskylä on salibandyn erikoisseura, jonka missiona on mahdollistaa ja toteuttaa salibandyn harraste- ja kilpatoimintaa – tasoon ja ikään katsomatta, mahdollisimman suurelle määrälle ihmisiä arvostavassa, kannustavassa ja kasvattavassa toimintaympäristössä.

Seura tunnistaa yhteiskuntavastuunsa ja järjestää toimintaa missionsa mukaan laaja-alaisesti – “vauvasta vaariin” – kansanterveyttä tukien. O2-Jyväskylän edustusjoukkuetoiminnan päämääränä on saavuttaa kansallinen huippu, jota tukee kilpajunioritoiminnan pitkäjänteinen ja pelaajalähtöinen kehittäminen. O2-Jyväskylä haluaa tarjota lajin kehittymiselle parhaat mahdolliset olosuhteet yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja paikallisten yrittäjien sekä yhdistysten kanssa.

O2-Jyväskylässä urheilee n. 1000 urheilijaa ja seuran jäsenmäärä on kokonaisuudessaan reilut 1200 jäsentä. Seurassa toimii kolmen päätoimisen työntekijän lisäksi lähes 150 OTO-valmentajaa ja n. 70 muuta toimihenkilöä. Lisätietoja seuran toiminnasta löytyy www.o2-jkl.fi.

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan elokuussa 2020 tai muuten sovitusti alkavaan tehtävään.

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ (E-D-JUNIORIT)

Tehtävään kuuluu:

Vastuujoukkueiden (D-E-juniorit) valmennuksen laadun kehittäminen ja joukkuetoiminnan tukeminen
Vastuujoukkueiden harjoituksiin osallistuminen
O2-Jyväskylän valmentajien osaamisen kehittäminen sekä valmentajakoulutuskokonaisuuksien suunnittelu, koordinointi ja järjestäminen yhdessä muiden valmennuspäälliköiden ja urheilutoimenjohtajan kanssa

Odotamme hakijalta:

Tehtävään soveltuvaa koulutusta
Ymmärrystä urheilijan uran kehittymisestä aina huipulle tai harrasteurheilijaksi asti sekä valmennuksen roolista eri ikävaiheissa
Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Kokemusta urheilijoiden ja valmentajien kanssa toimimisesta
Tiimityöskentelyn taitoja yhdessä muiden työntekijöiden kanssa
Monipuolisia vuorovaikutustaitoja

Eduksi katsotaan:
Kokemus junioriurheilutoiminnasta valmentajana
Kokemus valmennuspäällikön tehtävistä tai valmentajakouluttamisesta

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset tehtäviin sekä niiden liitteet 1.6.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi otsikolla ”Työhakemus” tai kirjallisena kirjekuoressa maininta ”Työhakemus” O2-Jyväskylä, Sykeraitti 7, 40700 Jyväskylä. Työhakemuksessa tulee ilmetä työ-, opiskelu- ja urheiluhistorian lisäksi kuvaus omista vahvuuksista ja kehittämiskohteista, palkkatoive sekä toive mahdollisesta työn osa-aikaisuudesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Pulkkinen, tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi, 040 966 3816.

Jaa artikkeli