Välieräherkkua TV:ssä – isojen panosten Oilers–Nokian KrP näkyy maksutta myös Nelosella

Penkkiurheilijoita hemmotellaan pitkäperjantaina, kun neljäs välierä Esport Oilers – Nokian KrP näkyy Ruudun ohella maksutta myös Neloselta. Ottelu alkaa klo 15.00, tv-studio aloittaa show’n jo klo 14.30.

Lähtökohdat neljänteen välierään ovat selvät: KrP on voittanut aiemmat pelit ja joukkue on enää voiton päässä finaalipaikasta. Mikäli vierailijat juhlivat, katkeaa sarja sen myötä suoraan neljässä ottelussa.

Tapiolaan kannattaa suunnata paikan päälle jännittämääbn huippupeliä. Oilersin peleissä on käynyt pitkin kevättä mukavasti yleisöä – tuoreimpien tietojen mukaan myös KrP:n vierasfanibussi myytiin nopeasti täyteen. Sen myötä myös vierasjoukkueen taakse on saamussa mukavan äänekäs faniporukka.

Liput peleihin myy Tiketti. Vastaanota liput ilmaiseen Kivra-digilompakkoon – säästät jokaisella lipulla rahaa, kun sanot hyvästi turhille toimitusmaksuille. Samalla teet hyvää – jokainen lippu kerryttää F-liigan ja Kivran yhteistä hyväntekeväisyyspottia vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan!

TULOSPALVELU: PÄIVÄN OTTELUT

Artikkelikuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli