Uusien erotuomarien kursseilla vielä tilaa – innostu ja ilmoittaudu!

Kiinnostaako hauska, haastava ja antoisa harrastaminen salibandy-yhteisön jäsenenä? Ovatko lisätienestit tarpeen inflaatiopyörteessä? Kursseilla on vielä hyvin tilaa.

– Syksyn aiemmat uusien erotuomarien kurssit ovat keränneet varsin mukavasti osallistujia, ja kursseille on tähän mennessä ilmoittautunut jo yli 250 asiasta kiinnostunutta. Tarve uusille erotuomareille on silti niin iso, että toivomme lajiväen aktivoituvan vielä lisää, sillä jäljellä olevilla kursseilla on vielä hyvin tilaa, toteaa erotuomaripäällikkö Janne Koskinen.

Seuraava valtakunnallinen verkkokurssi starttaa jo ensi viikolla ja vuodenvaihteen jälkeen on tarjolla kurssitusta tammikuun toisella viikolla. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Uudet erotuomarit aloittavat uransa suorittamalla kurssin ”Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja 2”, jonka kesto on noin yhdeksän tuntia (jaettuna useampaan istuntoon verkossa tai lähikoulutuksessa) ja sen lisäksi suoritetaan omatoimista opiskelua ja sääntökokeet verkko-oppimisympäristössä.

Lue lisää asiasta aiemmasta uutisoinnista täällä.

Uusien erotuomarien kurssit

Kauden 2022–23 loput valtakunnalliset verkkokurssit järjestetään seuraavasti
(päivämäärä on suora linkki ilmoittautumiseen)
:
– 21.–23.11.2022
– 9.–11.1.2023

Jaa artikkeli