Uusi terveellinen varainhankintakampanja – pääpalkintona liput 2020 MM-kisoihin

Biokia varainhankintatuotteita myymällä joukkue voi edistää hyvillä mielin terveellisiä elintapoja.

Naisten Salibandyliigan yhteistyökumppani Kiantaman Biokia marjatuotteet ovat oiva lisä minkä tahansa joukkueen varainhankintaa. Käynnistämme kilpailun, jossa eniten myynyt joukkue tai ryhmä voittaa liput Salibandyn MM-kisoihin Helsinkiin. Tämän lisäksi varainhankintakilpailussa arvotaan yhdelle joukkueelle liput vapaavalintaiseen naisten tai miesten Salibandyliigaotteluun. Molemmissa kilpailuissa liput tarjotaan 25 henkilölle.

Kartuttakaa joukkueen kassaa myymällä Suomussalmella, perheyhtiön omassa tehtaassa valmistettuja luomumarjatuotteita, joita syömällä jokainen voi lisätä arkeen terveellistä marjavoimaa. Tuotteet on helposti arjessa käytettäviä kaikille sopivia herkkuja: marjajauhetta aamupuuron tai jogurtin sekaan, kuivattuja marjoja välipalaksi tai karkkipäivänä suklaamustikkaa suoraan pussista suuhun. Kaikki tuotteet on pakattu uudelleensuljettaviin pusseihin. Näppärää!

Biokia varainhankintatuotteita myymällä joukkue voi edistää hyvillä mielin terveellisiä elintapoja, marjapussi kerrallaan

Tuotteet myydään 4 pussin setteinä ja jokainen setti sisältää useita eri makuja. Setin myyntihinta on 15 €. Tästä joukkueelle jää tuottoa 6 € per myyty setti eli 40 %! Minimitilausmäärä on 50 settiä, mikä tarkoittaa vain 2-3 myytyä settiä per joukkueen jäsen ja tästä teille jää tuottoa 300 €. Verkkosivuillamme olevalla laskurilla voitte helposti laskea tuoton määrän, myytyjen settien mukaan. Maksatte meille vain myytyjen settien hinnan, tuotto jää suoraan teille.

Myyntikilpailu lyhyesti

Myyntikilpailun voittaa kampanja-aikana eniten Biokia varainhankintatuotteita tilannut joukkue. Mikäli saman määrän tilanneita on useampia, voittaja selvitetään arpomalla. Myyntikilpailun voittaja ratkeaa 16.10.2020, ja voittajajoukkueelle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, tuotteet tilanneelle henkilölle.

Arvonta suoritetaan 16.10.2020, kun myyntikilpailun voittaja on selvillä. Arvonnan voittaneelle joukkueelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse, tuotteet tilanneelle henkilölle. 

Palkintoina liput MM-kisoihin ja vapaavalintaiset Salibandyliigaotteluliput

Myyntikilpailun palkintona on 25 Salibandyn MM-kisojen avajaisviikonlopun ottelupakettia, johon sisältyy kaksi Suomen peliä.

Biokia varainhankintakampanjaan osallistujien kesken arvotaan lisäksi yksi 25 vapaalipun paketti, joka sisältää pääsyliput vapaavalintaiseen miesten tai naisten Salibandyliigaotteluun.

Säännöt:

1. Järjestäjä

Myyntikilpailun sekä arvonnan järjestäjänä toimii Kiantama Oy, Marjatie 1, 89600 Suomussalmi (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumisehdot

Myyntikilpailuun sekä arvontaan voivat osallistua kaikki Suomen Salibandyliiton jäsenseurat ja niitä edustavat joukkueet, jotka ovat kilpailun ja arvonnan voimassaoloaikana (11.3 – 15.10.2020) tilanneet ainakin yhden kerran vaadittavan minimitilausmäärän Biokia varainhankintatuotteita.
Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua joukkue, joka voittaa myyntikilpailun.

3. Osallistuminen

Myyntikilpailuun ja arvontaan osallistutaan tilaamalla Biokia varainhankinta tuotteita. Tilaaminen tapahtuu www.biokia.fi/varainhankinta sivustolta. Sivustolta löytyy kaikki tarvittava tieto tuotteista, minimitilausmääristä, maksuehdoista sekä toimitusajoista. Tuotteita tilattaessa tulee tilauslomakkeen lisätietoja -kohtaan täyttää seuraava tunniste: biokia2020
Myyntikilpailun sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista julkisella Kiantama Oy:n / Salibandyliigan/SSBL Salibandy Oy:n/ verkkosivustolla ja/tai somekanavissa.

4. Arvonnan suorittaminen

Myyntikilpailun voittaa kampanja-aikana eniten Biokia varainhankintatuotteita tilannut joukkue. Mikäli saman määrän tilanneita on useampia, voittaja selvitetään arpomalla. Myyntikilpailun voittaja ratkeaa 16.10.2020 ja voittajajoukkueelle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, tuotteet tilanneelle henkilölle.
Arvonta suoritetaan 16.10.2020, kun myyntikilpailun voittaja on selvillä. Arvonnan voittaneelle joukkueelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse, tuotteet tilanneelle henkilölle.
Mikäli myyntikilpailun tai arvonnan voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, voidaan myyntikilpailun voittajaksi julistaa toinen joukkue ja myös arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

5. Palkinnot

Myyntikilpailun palkintona on 25 Salibandyn MM-kisojen avajaisviikonlopun ottelupakettia, johon sisältyy kaksi Suomen peliä.
Biokia varainhankintakampanjaan osallistujien kesken arvotaan lisäksi yksi 25 vapaalipun paketti, joka sisältää pääsyliput vapaavalintaiseen miesten tai naisten Salibandyliigaotteluun.
Palkintoja tai osia siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.

6. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin, tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Arvonnan järjestäjä, Kiantama Oy, pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Jaa artikkeli