Naisten Divari SalibandyTV

Uusi sarja SalibandyTV:ssä! Näin katselet Naisten Divarin lähetyksiä – tue omaa seuraa

Salibandyn Naisten Divarin kausi pyörähtää käyntiin perjantaina 22.9.2023. Kaikki sarjan ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:ssä. Naisten Divari on uusi sarja SalibandyTV:ssä.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Naisten Divari lähtee kauteen 2023–24 uudistuneena. Naisten Divarilla on jatkossa pääsarjastatus F-liigan miesten ja naisten sarjojen sekä miesten Inssi-Divarin tapaan. Joukkueita sarjassa on kymmenen.

Kaikista Naisten Divarin runkosarjan otteluista on tarjolla suora lähetys SalibandyTV:ssä. Kanavana toimii Salibandyliiton oma videoalusta SalibandyTV. Lähetystuotannoista vastaavat seurat. Kaikissa lähetyksissä tulosgrafiikat.

– Innostavaa lähteä yhdessä Naisten Divarin seurojen kanssa tekemään SalibandyTV-lähetyksiä. Sarjamuoto on uusi ja sarja on myös uusi SalibandyTV:ssä. Yhteinen tahtotila oli seurojen kanssa lähteä tekemään kaikki lähetykset SalibandyTV:seen. Kiinnostavaa seurata miten tämän sarjan ”lähetystarina” lähtee kehittymään. SalibandyTV:n kasvuvauhti on ainakin kova – viime viikonloppuna palvelussa oli jälleen ennätysmäärä striimejä, Jussi Ojala Salibandyliiton viestinnästä kommentoi.

Naisten Divarin hinnat SalibandyTV:ssä: yksittäinen ottelu 4,90e, kausikortti 29,90e. Kausikortilla näkee kaikkien joukkueiden kaikki ottelut, eli kaikki sarjan pelit. Kausikorttia ostaessa käyttäjä valitsee aina mille joukkueelle haluaa osoittaa tukensa eli rahat. Kausikortin ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun: valitse haluttu peli ja sieltä joko kausikortti tai yksittäinen ottelu.

Naisten Divarin karsiannat ja F-liigan karsinnat eivät kuulu kausikortin piiriin. F-liigan karsintojen lähetysoikeudet omistaa Ruutu.

– Naisten Divarista tulee mielenkiintoinen sarja. Hienoa, että saadaan uusia pääsarjaseuroja salibandykartalle ja lisää tarjontaa salibandyn suurkuluttajille. Ensimmäinen kausi on varmasti aina vielä joidenkin asioiden osalta opettelua. Kauden aikana keräämme palautetta ja haluamme kehittää naisten Divarista koko ajan parempaa tuleville vuosille, Salibandyliiton pääsarjapäällikkö Joni Toivola kommentoi ja jatkaa:

– Seurat ovat toimintamme yksi tärkeimmistä kivijaloista, ja tuntuma on tässä sarjakauden aloituksen kynnyksellä, että Naisten Divarin seuroille on hyvä meininki päällä ja aito innostus kehittää toimintaa yhdessä liiton kanssa.

Naisten Divarin avausviikonlopun ottelut

Perjantai 22.9.
18.30 SBS Wirmo–Pirkat – lähetys

Lauantai 23.9.
17.00 SB Nivala–HaHe – lähetys
17.30 FBC Remix–Blue Fox – lähetys
18.30 Nystars–Jokerit – lähetys
18.30 Helsinki United–Northern Stars – lähetys

Sunnuntai 24.9.
15.00 Nystars–Northern Stars – lähetys

Linkki: Naisten Divari Salibandyliiton tulospalvelussa

Naisten Divari SalibandyTV

Näin pelataan Naisten Divarissa

Naisten Divarin joukkueet 2023-24: Blue Fox, FBC Remix, HaHe, Helsinki United, Jokerit, Northern Stars, Nystars, Pirkat, SB Nivala, SBS Wirmo

Naisten Divari pelataan kaudesta 2023-24 lähtien valtakunnallisena ja yksilohkoisena sarjana, jossa on mukana 10 joukkuetta. Yksittäisinä otteluina pelattavassa runkosarjassa kukin joukkue pelaa 18 ottelua.

Runkosarjan jälkeen joukkueet sijoilta 1-6 jatkavat F-liigakarsintoihin. F-liigakarsinnassa pelataan kaksivaiheiset pudotuspelit paras viidestä -järjestelmällä, ja karsinnan 2. vaiheen voittajat (kaksi joukkuetta) pelaavat F-liigassa kaudella 2024-25.

Runkosarjan sijoille 7–8 sijoittuneet joukkueet jatkavat Divarikarsintojen 1. vaiheeseen ja sijoille 9–10 sijoittuneet joukkueet karsivat suorasta putoamisesta Suomisarjaan. Divarikarsinnan 2. vaiheeseen osallistuvat Divarikarsinnan 1. vaiheen hävinnyt joukkue, putoamiskarsinnan voittanut joukkue sekä Suomisarjan loppusarjasta jatkoon edenneet 2 joukkuetta. Otteluparien voittajat pelaavat naisten Divarissa ja häviäjät Suomisarjassa kaudella 2024–25.

Linkki: kaikki Naisten Divarin infot sarjasivulla

 

salibandytv

 

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa tai missä tahansa muussa SalibandyTV:seen liittyvässä asiassa, niin laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Jaa artikkeli