Uusi kumppanuus: Insinööriliitto ja Salibandyliitto yhteistyöhön – "Pelaajat lähemmäksi kouluja ja työelämää"

Insinööriliitto ja Salibandyliitto ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Markkinointi- ja sponsorointisopimuksen kesto on kolme vuotta.

Insinööriliitto on jatkossa vahvasti mukana salibandyn pääsarjoissa – erityisesti Divarissa. Insinööriliitto on tulevat vuodet Divarin pääyhteistyökumppani ja näkyy myös F-liigassa. Huippusalibandyn lisäksi Insinööriliitto on voimakkaasti tukemassa salibandyn harrastamista ja junioritoimintaa. Insinööriliitto onkin mukana myös Salibandyliiton pelaajapolulla MAAJOUKKUETIE:llä sekä Salibandyliiton kesätapahtumissa.

– Mahtavaa, että saamme tällaisen salibandystä isosti kiinnostuneen joukon eli insinöörit vahvemmin mukaan lajiin. Tavoitteena on tuoda pelaajat lähemmäksi kouluja ja työelämää. Siitäkin olen tyytyväinen, että ”inssit” ovat meidän matkassa mukana sekä huippusalibandyssä ja että harrastustoiminnassa, Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen kommentoi ja jatkaa:

– Yhteistyö alkaa porrastetusti eri asiakokonaisuuksilla. Ensimmäisenä pöydällä on Divari, jonka uusista juonista kerromme tarkemmin kevään aikana. Tämäkin kausi on jälleen osoittanut, että Divari on mahtava sarja, joka kiinnostaa monia ja herättää paljon tunteita.

Salibandyliiton ja Insinööriliiton yhteistyössä kohtaavat kaksi yleishyödyllistä yhdistystä. Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000.

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta yli 70 000 jäsentä. Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluja ja tukea työelämän eri vaiheissa. Jäsenistöön kuuluu insinöörejä ja tekniikan alan asiantuntijoita opiskelijoista eläkeläisiin yksityisellä, kunta- ja valtiosektorilla.

– Odotan paljon sopimuskaudelta. Neuvottelemamme yhteistyö on laaja, ja näen siinä runsaasti mahdollisuuksia sekä tapahtumayhteistyön että näkyvyyden saralla. Kommentoi Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm.

– Yhteisen näkymisen tausta-ajatuksena on muistuttaa salibandyn seuraajia ja insinöörikuntaa, että jokaisen on pidettävä huolta sekä kunnosta että osaamisesta, jotta työurasta tulee pitkä ja hyvä. Jatkaa Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm.

Kuvassa Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo (vas.), Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm (kesk.) sekä Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen.

Jaa artikkeli