Uusi idea seuran tukemiseen – Kooveen halli ja mediatiimi areenakeikan alustana

Kooveen mediatiimi ja AutoCenter Areena tarjoilevat tänään ja jatkossa muutakin kulttuuria kuin salibandya.

Näin korona-aikana konserttien ja muiden viihdetapahtumien järjestäminen on mahdotonta. Jotta luovat taiteilijat saavat esiintymismahdollisuuksia ovat Koovee salibandy ja AutoCenter Areena yhdistäneet voimansa ja rakentaneet halliin puitteet erilaisille live-esityksille, jotka striimataan kotikatsomoihin. Ensimmäisenä hallista lähetetään pirkanmaalaisen The Patents -yhtyeen keikka tulevana lauantai-iltana, ja seuraavia lähetyksiä on jo suunnitteilla.

AutoCenter Areena ja Koovee järjestävät sarjan live-tapahtumia AutoCenter Areenalta koronatilanteen edelleen jatkuessa. Koovee ja AutoCenter Areena toivovat live-tapahtumien tuovan vaihtelua ihmisten korona-arkeen ja tarjoavan luoville aloille mahdollisuuksia olla yhteydessä faneihinsa ja yleisöönsä myös normaalien esiintymispaikkojen ollessa kiinni. Esityksiä on mahdollista järjestää joko ilmaisin a tai maksullisina, joka mahdollistaa erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia artisteille, seuralle ja vaikkapa alueen yrityksille.

Sen lisäksi että konsertit ja muut livetapahtumat tarjoavat esiintymismahdollisuuksia luoville aloille, ne rakentavat yhteisöllisyyttä Pirkanmaalla ja tarjoavat yhteistyökumppaneille mahdollisuutta olla esillä lähetyksissä. Järjestäjät toimivat talkoohengessä, mutta myös pyrkivät näillä talkoilla keräämään varoja tiukassa taloudellisessa tilanteessa seuran toimintaa varten. Kyseessä on mitä suurimmassa määrin ”poikkitieteellinen” hanke, jossa yhdistetään tällä hetkellä normaalikäytöstä poissa olevan hallin tekniikka ja Koovee salibandyn mediatiimin osaaminen muunlaisten esitysten kuin salibandyotteluiden tekemiseen.

Kooveen salibandyjaoston varapuheenjohtaja Jaakko Aho: ”Nopealla aikataulullahan tämä polkaistiin käyntiin ja onhan mukana myös aimo annos ”luovaa hulluutta”. Olemme saaneet apuja eri tahoilta ja mediatiimin ydinryhmä on tehnyt kovasti töitä asian eteen. Erilaisia ideoita on mielessä konserttien lisäksi, mutta niistä enemmän myöhemmin, kun asioita saadaan eteenpäin.” Viruksesta huolissaan oleville Aho täydentää: ”Hallilla on reilusti tilaa ja saamme tehtyä esityksiä riittävillä varoetäisyyksillä, tätä on mietitty sekä esiintyjien että kuvaajien kannalta.”

Näistä live-tapahtumista ensimmäinen on lauantaina esitettävä pirkanmaalaisen The Patents-yhtyeen ”areenakeikka”, joka on samalla yhtyeen, Kooveen ja AutoCenter Areenan kannatuskonsertti. The Patents esittää tuttuja rock-kappaleita, joiden mukana voit laulaa tai tunnelmoida kotona. Lauantain konsertin hinta on 5 EUR, jolla katsojat tukevat sekä yhtyettä että Koovee salibandya. Katseluoikeuden lunastamiseksi tarkemmat ohjeet löytyvät AutoCenter Areenan tai Koovee salibandyn Facebooksivuilta (ks Tapahtumat). Noille sivuille päivitetään myös tietoa tulevista esityksistä lähitulevaisuudessa.

Koovee salibandy ja AutoCenter Areena ovat olleet aktiivisia ensimmäisten esitysten kasaamisessa, mutta tarkoituksena on tarjota esiintymismahdollisuuksia kenelle tahansa luovan alan taiteilijalle. Mikäli asia kiinnostaa, niin yhteydessä voi olla joko Jaakko Ahoon Koovee salibandyssa tai Tiina Pukkaan AutoCenter Areenassa.

Lisää tietoa:

Varapuheenjohtaja: Jaakko Aho, jaakko.aho (at) kooveesalibandy.fi
Asiakasvastaava Tiina Pukka, tiina (at) autocenterareena.fi

Jaa artikkeli