Uuden organisaation avoimet tehtävät täyttyvät - tässä kilpailusektorilla elokuussa aloittavat!

Salibandyliiton kilpailusektorille on valittu kolme uutta toimihenkilöä.

Organisaatiouudistuksen myötä Salibandyliitto laittoi toukokuussa kilpailusektorille kolme tehtävää avoimeen hakuun. Avoinna oli kaksi sarjavastaavan paikkaa (länsi ja pohjoinen) sekä sarjapäällikön toimi.

Rekrytointivaiheen jälkeen henkilöt tehtäviin on nimetty ja aloittavat tehtävissään 2.8.2021.

Sarjapäällikkö
Salla Nuorteva
Toimipaikka: Helsinki

Sarjavastaava / Länsi
Joni Immonen
Toimipaikka: Tampere

Sarjavastaava / Pohjoinen
Anna Kulmala
Toimipaikka: Seinäjoki

Uudet toimihenkilöt esittäytyvät

Salla Nuorteva
Aluepäällikkö / Etelä
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Olen 28-vuotias restonomi Lahdesta. Salibandya olen pelannut noin 15 vuoden ajan eri seuroissa eri tasoilla ja viimeisimmät vuodet ovat vierähtäneet pelaajana LASBissa naisten edustusjoukkueen riveissä. Odotan erittäin innokkain ja avoimin mielin Salibandyliiton remmiin hyppäämistä sarjapäällikön tehtävissä.

Salibandyn lisäksi vapaa-aikani kuluu useiden muiden urheilulajien parissa, mm. tennistä, sulkapalloa ja golfia pelaillen.

Olen 37-vuotias huittislainen isä ja urheilun suurkuluttaja. Urheilu ollut läsnä pienestä pojasta alkaen monien eri lajien osalta. Isoin kiinnostus oli jääkiekon parissa, mitä pelasin Lauttakylän Lujassa aina vuoteen 2007 asti, jonka jälkeen siirryin pelaamaan salibandya paikalliseen SBS Rupuun.

Valmentajana olen toiminut sekä jääkiekossa, että salibandyssa yli 10 vuoden ajan ja erilaista ohjaajan työtä urheilun parissa on takana jo yli 20 vuoden ajalta. Paikallisissa seuroissa olen toiminut myös junioripäällikkönä sekä valmennuspäällikkönä.

Yksi elämän haaveista oli työskennellä kokoaikaisesti urheilun parissa ja nyt se sitten toteutui, joten fiilikset ovat tietysti aivan mahtavat. Lähden kohti uutta työtä nöyrin mielin ja hymyssä suin. Odotan, että pääsen antamaan oman panokseni mahtavan lajimme hyväksi. Totta kai myös odotan kovasti kohtaamisia salibandyihmisten kanssa.

Vapaa-ajalla liikun aktiivisesti, mutta todennäköisimmin minut tällä hetkellä löytää frisbeegolfradalta.

Anna Kulmala
Sarjakoordinaattori
Alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä avustaminen, sarja- ja aluetoiminnan tiedotus ja sarjainfojen yhtenäistäminen sähköisissä järjestelmissä.

Olen Seinäjoelta kotoisin ja täällä edelleen asuva, iältäni 32 vuotta ja koulutukseltani fysioterapeutti YAMK. Salibandy on kuulunut elämääni noin 15 vuoden ajan: olen pelannut useita kausia aina pääsarjatasoa myöten ja toiminut myös muissa tehtävissä, kuten toimitsijana ja joukkueenjohtajana. Toinen intohimon kohteeni on pitkään ollut jalkapallo, jota olen pelannut 9-vuotiaasta asti.

Sarjavastaavan toimeen siirryn pitkän etuuskäsittelypestin jälkeen odottavaisin fiiliksin, sillä harrastuksen ja työn yhdistäminen on ollut toiveissani jo pitkään.

Vapaa-aikani kuluu lähinnä (penkki)urheilun parissa ja 5-vuotiaan tyttäreni touhuissa mukana pyörimisessä.

Jaa artikkeli