Urheilutoimittajain Liitolta tunnustus: Salibandyliiton viestintäpäällikkö Jussi Ojala on Vuoden tiedottaja

Urheilutoimittajain Liiton hallitus on valinnut Vuoden tiedottajaksi Jussi Ojalan.

Urheilutoimittajain Liiton hallitus on valinnut Vuoden tiedottajaksi Jussi Ojalan. Valinnasta kerrottiin keskiviikkona Helsingin ydinkeskustassa Casino Helsingin tiloissa.

– Tuntuu tottakai hyvältä. Hieno tunnustus salibandylle ja itselle. Aika Salibandyliitossa on ollut hienoa ja antoisaa. Viestintäsektorin agendalla on päivittäin paljon asioita, mutta mediasuhteisiin ja toimittajien yksilölliseen palveluun on panostettu erityisesti. On mukava tietää, ettei työ ole mennyt ihan hukkaan, Ojala kommentoi.

Urheilutoimittajain Liiton tiedotteessa Ojala kuvaillaan seuraavasti:

Jussi Ojala, 36 on toiminut reilun kahden vuoden ajan Suomen Salibandyliiton viestintäpäällikkönä. Ojalalla on kuitenkin jo pidempi historia salibandyn tiedotustehtävistä.

Ennen nykyistä pestiään Ojala työskenteli viiden vuoden ajan Pääkallo.fi-sivuston päätoimittajana. Pääkallo-sivusto nousi Ojalan aikakaudella arvostetuksi ja erittäin seuratuksi salibandykanavaksi.

Jussi Ojalan oma urheilu-ura avaa hänelle ikkunan salibandyyn myös pelaajan näkökulmasta. Ojala pelasi miesten Salibandyliigaa helsinkiläisen Tapanilan Erän paidassa ja jatkaa yhä pelaamistaan seniorisarjoissa. Taustojensa ansiosta Ojala liikkuu kuin kala vedessä niin toimittajien kuin pelaajienkin seurassa.

Ojala on tehnyt töitä myös Iltalehdessä sekä autoihin ja elektroniikkaan keskittyvässä verkkomedia Teknavissa.

Urheilutoimittajain Liitto ry toimii sekä lehdistössä että sähköisissä tiedotusvälineissä työskentelevien urheilutoimittajien ja omien paikalliskerhojen yhdyssiteenä. Liitolla on 16 paikalliskerhoa, jotka toimivat alueellisesti ympäri Suomea. Jäseniä liitolla on yli 1300.

Uutinen Vuoden tiedottaja -valinnasta Urheilutoimittajain Liiton sivuilla

Jaa artikkeli