Suomen maajoukkue

Urheilumuseossa tiistaina 7.12. klo 13.00: salibandyn Hall of Fame -pelaajan julkistus ja maajoukkueen mediatilaisuus

Media on lämpimästi tervetullut tiistaina 7.12. klo 13.00 alkaen mediatilaisuuteen uudistettuun Urheilumuseoon. Tilaisuudessa julkistetaan salibandyn Hall of Fame -pelaaja numero 6. Julkistuksen jälkeen tapahtuma jatkuu miesten salibandymaajoukkueen vapaamuotoisella mediatilaisuudella.

Hall of Fame on osa salibandyn Respect-järjestelmää, joka on luotu suomalaisen salibandyn 30-vuotisjuhlavuonna 2015. Järjestelmällä kunnioitetaan lajin parissa erityisesti ansioituneita henkilöitä ja arvokkaita muistoja.

Hall of Fame on Respect-järjestelmän arvokkain huomionosoitus. Hall of Fameen voidaan nimetä henkilö, joka on menestynyt poikkeuksellisen hyvin, edistänyt ja edesauttanut salibandyn kehitystä ja tunnettuutta poikkeuksellisella tavalla tai on muuten erityisen ansioitunut salibandyn parissa.

Salibandymaajoukkue haastateltavissa

Käynnissä on parhaillaan salibandyn miesten MM-kisat Helsingissä. Suomen otteluiden osalta on edetty siihen vaiheeseen, että päävalmentaja Petteri Nykyn suojateilla on alkulohkon voitto takataskussa puhtaalla pelillä ja kisaurakka jatkuu keskiviikkona 9.12. puolivälierällä klo 18.45 alkaen.

Puolivälierä pelataan vielä Helsingin jäähallissa. Perjantaina 10.12. ja lauantaina 11.12. pelattavat turnauksen ratkaisuottelut pelataan Hartwall Arenalla.

Mediatilaisuudessa on paikalla Suomen joukkue ja valmennus. Joukkueen jäsenet ovat tilaisuudessa vapaasti haastateltavissa.

Aika: Tiistai 7.12.2021, klo 13.00-14.30
Paikka: Urheilumuseo, Olympiastadion (Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki)

Ilmoittautumiset ennakkoon:

Jussi Ojala
Jussi Ojala
Viestintäjohtaja
Viestinnän kokonaisvastuu, sisällöntuotanto ja sen suunnittelu, mediayhteydet, SalibandyTV.

Linkki: MM-kisojen kattavampi mediainfo

Kuvat: Juha Leskinen

Pukukoppi

Jaa artikkeli