Unelmien liikuntapäivää vietetään toukokuussa

Unelmien liikuntapäivä järjestetään 10.5. Se on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä.

Unelmien liikuntapäivä on päivä, johon kutsumme kaikki järjestämään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Päivä täyttyy avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää.

Tutustu järjestäjän ohjeisiin täältä.

Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Aiempina vuosina mukaan on ilmoittautunut satoja tapahtumia, joiden merkeissä on liikutettu yli sataatuhatta suomalaista joka vuosi. Tämän vuoden teema on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Kannustamme kaikenikäiset liikkumaan ja kokeilemaan yhdessä ympäri Suomen.  

10.5. on yhteisen liikkumisen juhlapäivä – ota ilo irti! Kaikki tavat liikkua ovat oikeita, mutta tässä muutamia ideoita:

  • Kutsu kaverisi ja lähtekää yhdessä lenkille!
  • Tutustu lähiluontoon lasten ja isovanhempien kanssa!
  • Järjestä työpaikalla taukoliikuntaa!
  • Innostu alueesi tapahtumista!
  • Kokeile jotain uutta liikuntalajia!

Unelmien liikuntapäivä on kaikkien yhteinen tempaus – tule mukaan!

Ilmoita tapahtumasi täällä.
Etsi ja selaa muiden tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa unelmienliikuntapaiva.fi ylläpitää Suomen Olympiakomitea.

Jaa artikkeli