Ulkona pelaamisen superviikonloppu liikuttaa Jyväskylässä

Viikonlopun aikana tapahtuu sekä Jyväskylässä että Sastamalassa, kun Tupla+ Katusähly-kiertue käynnistyy lauantaina. Jyväskylässä on odotettavissa ulkona pelaamisen superviikonloppu, sillä myös SunSäbä-kiertue nähdään sunnuntaina Buugilla. Kaikki mukaan kannustamaan ja osallistumaan tapahtumiin.

Viikonloppuna Tupla+ Katusähly-kiertuetta pelataan kahdella paikkakunnalla, kun kiertue starttaa sekä Jyväskylässä, että Sastamalassa. Jyväskylän superviikonlopun järjestäjänä toimii 02-Jyväskylä ja tapahtumapaikkana on koko viikonlopun ajan Buugin piha-alue. Jyväskylän tarkan turnausaikataulun löydät osoitteesta: https://katusahlyjyvaskyla2020.torneopal.fi.

Jyväskylän viikonloppu jatkuu sunnuntaina SunSäbä-tapahtumalla, jossa riittää monenlaista ohjelmaa. Päivä käynnistyy kello 10 Player Draft Cupilla, jonka finaali pelataan kello 12. Päivän aikana on myös vapaata touhuamista kentällä ja mukana menossa on myös maajoukkuepelaaja Jonne Junkkarinen. Jonnen voit bongata tapahtumasta 12.30-14 välisenä aikana. Tule mukaan haastamaan hänet kisailuun ja ottamaan fanikuvia! Jyväskylän SunSäbä-tapahtuma huipentuu iltapäivällä kello 15 alkavaan harkkapeliin, jossa toisensa kohtaavat O2-Jyväskylän kaksi ikäkausijoukkuetta.

Tupla+ Katusähly-kiertueen kalenterista näet myös tulevat tapahtumat, joihin ilmoittautuminen on jo auki. Kokoa joukkue ja lähde mukaan tapahtumaan! Finaalit pelataan Lempäälän Ideaparkissa 13.9, jonne tervetulleita ovat tänä vuonna kaikki joukkueet. Osaturnausten voittajille finaali on ilmainen ja muille hinnaltaan 100€/joukkue. Finaaliin pääsee ilmoittautumaan tästä linkistä.

Sastamalan turnauksen järjestäjänä toimii Roismalan Ponnistus ja tapahtuma järjestetään Laiturikahvilan läheisyydessä. Sastamalan turnauksen tarkan ohjelman löydät osoitteesta: https://katusahlysastamala2020.torneopal.fi.

SunSäbä-kiertue jatkuu heti ensi viikolla Janakkalassa ja Huittisissa ja lisätietoja muista SunSäbä-tapahtumista löytyy nettisivuilta, vastaavalta seuralta tai kiertuevastaavalta. SunSäbä-tapahtumat ovat kaikille avoimia, joten tervetuloa nauttimaan tapahtumatunnelmasta.

Teksti ja kuva: Tanja Mäntylä

Jaa artikkeli