U19-miehet taistelevat tänään MM-pronssista - Päävalmentaja Jarmo Härmän mietteet ennen ottelua

Suomi päättää U19-miesten MM-turnauksen pelaamalla pronssisista mitaleista. Tänään klo 14 alkavassa pronssiottelussa Suomi saa vastaansa kaksien edellisten kisojen maailmanmestarin Tšekin, joka omassa välierässään taipui yllättäen Sveitsille maalein 2-7.

Suomi pelasi alkusarjassa voitot Latviasta ja Puolasta, mutta taipui Tšekille, joka oli alkusarjaottelussa vahvempi ratkaisuhetkellä. Välierissä Suomi sai vastaan Ruotsin, mutta maalikarkelot päättyivät vastustajan voittoon. Suomi nousi maalin päähän, viiden maalin takaa-ajoasemasta, mutta Ruotsi piti johtoasemansa ja ratkaisi pelin lopputuloksin 12-10.

-Joukkue näytti uskomatonta luonnetta, kun tultiin 9-4 -takaa-ajotilanteesta, muutamassa minuutissa, maalin päähän vastustajasta, mutta ei riittänyt ja ei oltu riittävän hyviä, summaa päävalmentaja Jarmo Härmä välierätaistoa. Katseet on käännetty pronssiotteluun. Tšekki on Suomelle tuttu vastustaja jo alkusarjasta, jossa ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tšekin voittoon, mutta nyt on aika revanssille.

-Viime kohtaamisesta jäi paljon hyvää pelillisesti käteen, joten lähdetään rakentamaan sen päälle. Pronssinen mitali on aina voitettu mitali ja valmistaudutaan täysillä siihen matsiin.

Lähetykset IFF:n mediapalvelussa
MM-kisojen kaikki ottelut lähetetään IFF:n mediapalvelussa (IFF Media App). Lähetysten lisäksi applikaatiosta löytyy kohokohtia, tulokset & tilastot,  uutiset jne.

Lähetysten hinnat
– Kaikki 36 ottelua sisältävä katselupaketti: 19,99 €
– Yksittäisen ottelun katseluoikeus: 5,99 €
– Yksittäisen mitaliottelun katseluoikeus: 7,99 €

Ottelut ostettavissa täällä.

IFF App -lataus
Desktop: https://app.floorball.sport/
iOS: Apple Store
Android: Google Play

Näin rekisteröidyt:
1. Asenna sovellus (ks. yllä)
2. Rekisteröidy käyttämällä matkapuhelinnumeroasi ja turvakoodia, jonka saat tekstiviestillä
3. Seuraa suosikkijoukkueitasi saadaksesi ilmoituksia otteluista
4. Seuraa livetuloksia, katso suoria lähetyksiä, haastatteluja ja kohokohtia.

Viralliset kisasivut täällä.

Salibandy.fi ja MM-kisat
Salibandyliiton viestintä seuraa Suomen joukkueen otteita monikanavaisesti. Paikan päällä sisältöjä tarjoilee Vilma Pekkala. Kuvat ja videot tarjoilee Henri Keränen.

Salibandy.fi-verkkosivut
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok

Jaa artikkeli