U17-maajoukkueiden Floorball Future Stars alkaa Eerikkilässä – SalibandyTV näyttää kaikki ottelut

Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueiden vuoden päätapahtuma Floorball Future Stars järjestetään viime vuoden tapaan Eerikkilässä. Kaksitoista ottelua käsittävää turnausta voi seurata perjantaista sunnuntaihin suorissa SalibandyTV:n lähetyksissä.

Suomen vieraiksi saapuvat ikäluokkamaajoukkueet jälleen Sveitsistä ja Saksasta. Tytöissä mukana on kolme maajoukkuetta ja pojissa neljä, kun Suomi juoksuttaa kentälle kaksi U17-joukkuetta niminään Kohonen ja Tiitu. Tyttöjen sarjassa Saksa on mukana vanhemmilla U19-pelaajilla.

Poikien turnauksessa joukkueet kohtaavat kertaalleen toisensa, kun tytöt pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Tytöillä tehokkaana peliaikana on 3 × 15 minuuttia ja pojilla 3 × 20 minuuttia. Jatkoaika ja rangaistuslaukauskisa eivät ole käytössä.

Suomen U17-tyttömaajoukkueessa pelaajia on 22 ikäluokasta 2006. Vuosi sitten Suomi voitti kolme neljästä ottelustaan.

– Totta kai lähdemme turnausta voittamaan, päävalmentaja Lasse Korhonen näkee.
– Roolituksiin on kiinnitetty erityisesti huomiota. On pyritty löytämään viisikoita, joissa erilaiset vahvuudet täydentävät toisiaan. Meillä on todella vahva maalivahtiosasto, pallotaitavia, peliä avaajia puolustajia ja heitä tasapainottavia yksilöitä. Hyökkääjissä on rohkeutta ja uskallusta haastaa.

Lue lisää tyttöjen maajoukkueesta täältä.
Suomen kokoonpano täällä.

Suomen U17-pojista on koottu turnaukseen kaksi joukkuetta.

Päävalmentaja Janne Krankan mukaan Eerikkilän tapahtumassa tavoitteena kehittää pelaajia ja pelaamista edelleen vastaamaan kansainvälisen huippusalibandyn ja suomalaisten maajoukkueiden vaatimustasoa.

– Puolustamisessa on menty eteenpäin ja tavoitteena on olla edelleen aloitteellisia niin, että tuotetaan vastustajalle kiirettä, jonka seurauksena päästään itse palloon. Hyökkäykseen taas haetaan vielä lisää maalinteon uhkaa ja pelin rytmin hallintaa monipuolisesti kentän eri vaiheissa.

– Haluamme, että meidän hyökätessämme vastustajalla on kiire mutta meillä ei, ja pystymme hallitsemaan pelin virtaamista eikä hyökkääminen perustu vain jonkin osa-alueen hallitsemiseen, Krankka linjaa.

Lue lisää poikien maajoukkueesta täältä.
Suomen kokoonpanot täällä.

Kaikista otteluista suorat lähetykset SalibandyTV:ssä

– Viime syksynä lanseerattu SalibandyTV kerää vauhtia askel askeleelta. Kävijä-, käyttäjä- ja ottelumäärät lisääntyvät koko ajan. Nyt palveluun on rekisteröitynyt reilut 130 seuraa ja lähes 25 000 katselijaa. SalibandyTV on luonnollinen alusta myös salibandymaajoukkueiden otteluille. Nyt näytämme U17-ikäluokan tapahtuman kaikki ottelut suorana. Loppuvuoden aikana samasta palvelusta voi katsella myös mm. sekä Suomen miesten että naisten maaotteluita, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

Kaikki ottelut käsittävä lähetyspaketti maksaa 11,90 €. Katseluoikeuden voi lunastaa myös yksittäisiin otteluihin hintaan 5,90 €. Lähetyksissä on grafiikat, muttei selostusta.

Otteluohjelma ja suorat linkit lähetyksiin:

Floorball Future Stars 21.-23.4.2023 Eerikkilä
Miehet U17: Suomi (Kohonen), Suomi (Tiitu), Sveitsi, Saksa
Naiset U17: Suomi, Sveitsi, Saksa U19

Pe 21.4.
10.30 Suomi U17 – Sveitsi U17 (naiset) (lähetys) 4-4
12.30 Suomi K U17 – Sveitsi U17 (miehet) (lähetys) 9-6
17.00 Saksa U19 – Sveitsi U17 (naiset) (lähetys) 2-9
19.30 Suomi T U17 – Saksa U17 (miehet) (lähetys) 17-0

La 22.4.
10.30 Saksa U19 – Suomi U17 (naiset) (lähetys) 2-5
12.30 Suomi K U17 – Saksa U17 (miehet) (lähetys) 17-1
17.00 Sveitsi U17 – Saksa U19 (naiset) (lähetys) 8-1
19.30 Sveitsi U17– Suomi T U17 (miehet) (lähetys) 4-6

Su 23.4.
9.00 Sveitsi U17 – Suomi U17 (naiset) (lähetys) 1-3
9.15 Saksa U17 – Sveitsi U17 (miehet) (lähetys) 0-16
12.00 Suomi U17 – Saksa U19 (naiset) (lähetys) 8-2
14.00 Suomi T U17 – Suomi K U17 (miehet) (lähetys) 10-9

Näin katselet Floorball Future Stars -tapahtuman otteluita SalibandyTV:stä

1. Avaa osoite https://salibandy.tv

2. SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. ÄlyTV:n selainkatselulle SalibandyTV:tä ei ole optimoitu, suosittelemme käyttämään peilausta älyTV-katselussa – se toimii moitteetta. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua.

3. Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”: https://salibandy.tv/signUp

4. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”: https://salibandy.tv/login

5. Valitse SalibandyTV:stä haluamasi turnauksen ottelu. Klikkaa ”OSTA LIPUT”. Valitse joko yksittäinen ottelu tai koko turnauksen katseluoikeus. Hoida maksutapahtuma. Tämän jälkeen voit katsella ottelua/otteluita automaattisesti.

6. Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, ostamisessa tai missä tahansa, niin ota yhteyttä SalibandyTV:n päivystävään tukeen: https://salibandy.fi/fi/info/lahetykset/salibandytv-tuki/

Jaa artikkeli