Loisto Cup

Tyttöjen huipputurnaus Loisto Cupin kaikki ottelut SalibandyTV:ssä – näin katselet lähetyksiä

Tyttöjen Loisto Cup -turnaus on järjestetty yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2011. Tämän syksyn turnaus pelataan Turussa Bolt Gardenilla ja Salibandy Areenalla 19.-20. elokuuta. Loisto Cup on FBC Turun naisten edustusjoukkueen FBC Loiston järjestämä turnaus.

Poikien Mestareiden Cupin striimaamista pilotoitiin heinä-elokuun vaihteessa ja elokuun alkupuolella SalibandyTV:ssä. Turnauskokonaisuus oli striimien osalta onnistunut – 200 ottelulähetystä 10 päivään – ja SalibandyTV toimi moitteetta. Kaupan päälle järjestävä taho (TPS) sai katettua lähetystuloilla striimaus- ja tapahtumakustannuksia.

Loisto Cup onkin hyvä paikka jatkaa SalibandyTV:n turnaustoimintojen pilotointia. Kaikki tapahtuman ottelut näytetään suorana SalibandyTV:ssä. Sarjoja on kolme: T14, T16 ja T18. Joukkueita on mukana yhteensä 24 kappaletta ja otteluita pelataan reilut 60.

Turnauksen ottelut ovat SalibandyTV:ssä maksullisia. Yksittäisen ottelun katseluoikeus maksaa 3,90 euroa ja kaikki turnauksen ottelut kaikkien sarjojen osalta voi lunastaa hintaan 9,90 euroa. Lähetystuotannoista vastaa Mestareiden Cupin tavoin FihlmanMedia Oy.

SalibandyTV on Salibandyliiton videoalusta, jonka kautta näytettiin palvelun avauskaudella reilut 3000 ottelua. Rekisteröityneitä katselijoita on palveluun kertynyt yli 26000. SalibandyTV:n toisella kaudella odotetaan palvelun volyymeilla merkittävää kasvua. Palvelun perusideana on tuoda seurojen ja laji-ihmisten käyttöön laadukas alusta, joka keskittää lähetykset yhteen alustaan ja mahdollistaa samalla seurojen varainhankintaa.

Linkki: Loisto Cupin ottelut SalibandyTV:ssä

Info: Loisto Cupin otteluohjelmat ja lisätiedot

salibandytv

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Jaa artikkeli