Turun huippusalibandy siirtyy lauantaina uuteen aikaan Kupittaalla!

Turussa vietetään lauantaina salibandyn juhlapäivää, kun kaupungin ylpeydet TPS ja FBC Turku korkkaavat kotiotteluilla uuden Kupittaan palloiluhallin lajin huippukäyttöön.

Turussa vietetään lauantaina salibandyn juhlapäivää, kun kaupungin ylpeydet TPS ja FBC Turku korkkaavat kotiotteluilla uuden Kupittaan palloiluhallin lajin huippukäyttöön.

Divarin ottelu FBC Turku – NST alkaa klo 15 ja Salibandyliigan mittelö TPS – SPV klo 18.30. Molemmat nähdään suorina lähetyksinä myös Elisa Viihde Sportilla ja Fanseat.com-palvelussa.

Päivän molempiin otteluihin on luvassa yleisöryntäys, ja olisiko jopa Divarin runkosarjan ennätys vaarassa? Sehän on 1 335 LASB:n ja Steelersin derbystä 4.1.2015.

Lue ennakot FBC:n ja TPS:n sivuilta

– Upeaa, että Turku sai kauan haavelemansa kansainväliset mitat täyttävän sisäpalloiluhallin, Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen iloitsee.
– Vastaanvanlaisia palloiluhalleja tarvittaisiin Suomeen lisää. Salibandy on Turussa selkeä sisäpalloilulajien ykkönen ja tämä uusi palloilupyhättö tulee mahdollistamaan Turun salibandyseuroille entistäkin laadukkaammat ja monipuolisemmat ottelutapahtumat.

Eikä tässä vielä kaikki: FBC Turku järjestää lauantaina 13.1.2018 kello 13.15 tiedotustilaisuuden, jossa seura lupaa kertoa ”Turun alueella merkittävästä joukkueurheilun omistusjärjestelystä”. Lue lisää

Päivän molemmat kotijoukkueet ovat viime päivinä vahvistuneet, kun Teemu Aaltonen teki paluun FoSusta TPS:n ja Sami Tuominen vastaavasti Tepssistä FBC:n riveihin. Molemmat ovat seurojensa mukaan ainakin siirtojen puolesta pelikelpoisia jo huomenna.

Lisämausteen liigaotteluun TPS – SPV tuo Mikko Kohosen pistejahti: Runkosarjan ja pudotuspelien saavutukset yhteenlaskettuina Kohosen seuraava tehopiste on nimittäin miehen liigauran tuhannes! Vastaavaan ei ole pystynyt Suomessa ennen kukaan.
– Jos Mikko tekee maalin ja TPS voittaa, voidaan molemmin puolin olla tyytyväisiä, TPS:n valmentaja Jukka Ruotsalainen myhäilee.

Ykkonen_tuulettaa.jpg

Kuvat: TPS ja FBC Turku

Jaa artikkeli