Tupla + Katusählyn finaali lähestyy - tänään viimeinen päivä ilmoittautua!

Katusählyfinaali pelataan 17.8. Ideapark Lempäälässä. Tänään 4.8. on viimeinen päivä aikaa ilmoittautua.

Katusählyfinaali pelataan 17.8. Ideapark Lempäälässä. Tänään 4.8. on viimeinen päivä aikaa ilmoittautua. 

Tupla + Katusähly-kiertue on saavuttamassa pian kesän huipennusta – Katusählyfinaalia, jossa pelataan Katusählyn suomenmestaruudesta kuudessa eri sarjassa. Finaalissa pelaavat osaturnausten voittajat naisten, miesten, seka- ja firmasarjassa sekä U16 poikien ja tyttöjen sarjoissa. Tänään sunnuntaina 4.8. on viimeinen päivä aikaa ilmoittautua Katusählyfinaaliin. Osaturnausten voittajat voivat vielä tänään ilmoittaa joukkueensa finaaliin tästä

Kiertueessa on vielä kaksi osaturnausta jäljellä, ja Lahden sekä Kouvolan turnausten voittajat saavat erilliset ohjeistukset finaali-ilmoittautumiseen. 

Tämän viikonlopun lauantaina pelattiin myös osaturnauksia kahdella paikkakunnalla, Kuopiossa sekä Paneliassa. Panelian turnaus oli Peli-Weljien käsialaa ja Welhot järjestivät Kuopion Matkustajasatamassa turnauksen upeissa järvimaisemissa. Kuopiossa pelattiin reilun kolmenkymmenen joukkueen voimin raikkaassa elokuisessa säässä. Kuopiosta sekä finaalipaikan lunastivat Koistinen, Team Tehosekoitin, LAPIN Kullat ja Kuopion Talokeskus Oy.

Tupla + Katusählyfinaali on jo aivan nurkan takana, mutta vielä on jäljellä kaksi mahdollisuutta päästä osaturnausten kautta suomenmestaruustaistoihin mukaan. Ensi viikonloppuna pelataan Lahdessa sekä Kouvolassa vielä viimeiset turnaukset. Lahdessa pelataan Pelicans Sb:n toimesta lauantaina 10.8. ravintola Iloisen Kulkijan aukiolla. Seuraavana päivänä, su 11.8. pelataan kesän viimeinen osaturnaus Kouvolassa. Järjestäjän roolissa Kouvolassa toimii Sudet Salibandy ja mukana on myös SunSäbä-tapahtuma, joten tekemisen meininkiä on luvassa. Vielä ehdit ilmoittautua näihin osaturnauksiin!

Kouvola ilmoittautuminen (HUOM! Sulkeutuu tänään 4.8.) täällä.  

Lahti ilmoittautuminen (HUOM! Sulkeutuu huomenna, ma 5.8.) täällä.  

Jaa artikkeli