Tupla+ Katusähly-kiertueella viimeinen mahdollisuus voittaa finaalipaikka itselleen - Katso lisätiedot

Tupla+ Katusähly on edennyt siihen pisteeseen, että Vaasan osakilpailussa on tarjolla vielä viimeiset suorat paikat finaaliin. Kesän aikana Tupla+ Katusählyä on pelattu kolmella paikkakunnalla, joista voittajat ovat lunastaneet itselleen finaalipaikat 13.9. Ideapark Lempäälän finaaliin.

Tupla+Katusähly-kiertueen aikataulu muuttui kevään aikana, kuten lähes kaikki muutkin suunnitelmat. Täksi kesäksi kiertuekalenteriin saatiin kuitenkin viisi osakilpailua ennen finaalia, joista 3 on jo pelattu ja yksi peruttiin joukkueiden vähyyden takia. Tupla+Katusähly-kiertuetta on jäljellä vielä Vaasan osakilpailu ja Ideapark Lempäälän finaalitapahtuma!

Tupla+Katusähly-kiertueen ensimmäiset pelit pelattiin 15.8. Jyväskylässä ja Sastamalassa. Sastamalan turnauksessa voittajajoukkueet saatiin kaikissa sarjoissa ja Jyväskylässä pelattiin miesten ja sekasarjan finaalipaikoista. Molemmilla paikkakunnilla sää helli niin osallistujia kuin katsojiakin. Veden juominen oli tärkeässä asemassa, että pelaajat jaksoivat kilpailla koko tiukan otteluohjelman läpi.

Viime lauantaina Tupla+Katusählyä pelattiin Oripäässä, jossa voittajat ratkaistiin miehissä ja firmasarjassa. Tapahtuma sujui rauhallisissa merkeissä ja otteluissa hiki irtosi, kun pelit etenivät vauhdikkaasti. Paikan päällä oli mukavasti myös yleisöä kannustamassa kilpailijoita tekemään parhaansa jokaisessa ottelussa.

Tämän viikon lauantaina Tupla+Katusähly-kiertue jatkuu vielä viimeisen osakilpailun merkeissä Vaasassa. Tapahtumapaikkana on aivan keskustassa sijaitseva Vaasan tori. Pelit pelataan näin ollen aivan Vaasan ydinkeskustassa! Näin keskeisellä paikalla pelaaminen luo hienoa tapahtumatunnelmaa paikan päälle. Vaasassa järjestävänä seurana on SB Vaasa ja mukaan mahtuu vielä, joten kokoa joukkueesi ja saavu paikalle taistelemaan viimeisistä finaalipaikoista.

Tänä kesänä kaikki halukkaat joukkueet voivat osallistua Tupla+Katusähly-finaaliin! Osaturnausten voittajille finaali on ilmainen ja muille hinta on 100€/joukkue. Finaaliin pääsee ilmoittautumaan tästä linkistä. Tupla+Katusähly-finaali pelataan 13.9. Ideapark Lempäälässä. Ilmoittautuminen finaaliin päättyy pian, joten nyt on viimeistään aika koota joukkue kasaan ja lähteä taistelemaan Suomen Mestaruuksista Lempäälään. Finaalit otellaan kaikissa kuudessa sarjassa eli miehissä ja naisissa, tytöissä ja pojissa ja lisäksi firmasarjassa ja sekasarjassa. Tarkemmat ohjeet ja säännöt löydät tästä linkistä.

 

Ideapark Lempäälän tapahtuman yhteydessä on myös SunSäbä-tapahtuma. Näin ollen Ideapark Lempäälässä on sunnuntaina 13.9. suuri tapahtumapäivä, jonne kannattaa lähteä kauempaakin katsomaan ja tutustumaan salibandyn saloihin.

Teksti ja pääkuva: Tanja Mäntylä

Kuva: Janne Paju

Jaa artikkeli