Tupla + Katusähly-kesän loppuhuipennus lähellä - viimeiset mahdollisuudet lunastaa finaalipaikka

Viikon päästä pelataan viimeiset osaturnaukset Lahdessa ja Kouvolassa. Finaali pelataan 17.8. Lempäälässä.

Tupla + Katusähly-kiertue on lähestymässä loppuhuipennustaan. Finaali lähenee, mutta vielä on kahden osaturnauksen verran mahdollisuuksia lunastaa finaalipaikkoja suomenmestaruusmittelöihin. Finaali-ilmoittautuminen on auki, joten edellisten osaturnausten voittajat voivat ilmoittautua jo finaalitaistoihin! 

Viime viikonloppuna pelattiin Katusählyä helteisissä meiningeissä Turussa sekä Seinäjoella. FBC Turku järjesti osaturnauksen Aurajoen rannalla, jossa pelattiin muutaman kymmenen joukkueen voimin. Katso kuvia Turun Tupla + Katusählystä täältä

Viikon päästä pelataan osaturnaukset Lahdessa sekä Kouvolassa. Lahdessa pelataan Pelicans Sb:n järjestämänä Katusählyä ravintola Iloisen Kulkijan aukiolla lauantaina 10.8. Kouvolassa Katusähly jatkaa seuraavana päivänä, sunnuntaina 11.8. Sudet Salibandy järjestää Kauppakeskus Veturin ulkoalueella Katusählyn osaturnauksen SunSäbä-tapahtuman yhteydessä. 

Ilmoittaudu Lahden Tupla + Katusählyyn ma 5.8. mennessä tästä.  

Ilmoittaudu Kouvolan Tupla + Katusählyyn su 4.8. mennessä tästä.  

Lahden ja Kouvolan osaturnaukset ovat kesän viimeiset, ja niitä seuraa 17.8. pelattava Tupla + Katusählyfinaali. Finaalissa ratkotaan Katusählyn suomenmestaruuksia osaturnausten parhaiden joukkueiden kesken. Finaali pelataan tänä vuonna Lempäälässä, kauppakeskus Ideaparkin ulkoalueella. Myös SunSäbä on mukana finaalitapahtumassa, joten menoa ja meininkiä on luvassa pelien lomassa. Finaali-ilmoittautuminen on auki, ja mahdollisuus ilmoittaa joukkue mukaan finaalitaistoihin on 4.8. sunnuntaihin asti. 

Ilmoittaudu Ideaparkissa pelattavaan finaaliin su 4.8. mennessä tästä.  

Tule mukaan Katusähly-kesän loppuhuipennukseen!

Jaa artikkeli