Tuo seurasi Sporttihakuun - se kannattaa!

Joko sinun seurasi löytyy Suomisportin Sporttihausta? Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama.

Sporttihaku on saanut seuroissa laajan ja hyvän vastaanoton. Jo sadat seurat ovat luoneet tapahtumia ja harrastustarjontaansa maksuttomaan palveluun.

Mistä Sporttihaussa on kyse?

Liikkujille ja potentiaalisille uusille harrastajille Suomisportissa on jo nyt tarjolla 1500 erilaista urheilun tapahtumaa. Uusi Sporttihaku tulee moninkertaistamaan tarjonnan määrän.

Seurat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi ja voivat sen avulla tehokkaasti markkinoida toimintaansa uusille harrastajille ja jäsenille. Sporttihaku ei ole ainoastaan urheiluseurojen harrastustarjonnan ilmoitustaulu vaan se toimii seuran palveluiden verkkokauppana – toiminta- ja ilmoittautumismaksut saa kerättyä monin eri tavoin ja nykyaikasilla maksutavoilla.

Seurasi perustiedot ovat jo Suomisportissa, eikä Sporttihaun hyödyntäminen vaadi seuraltasi Suomisportin laajempaa käyttöä tai maksupalvelujen käyttöönottoa. Riittää, että seurasi luo yhden tapahtumamainoksen, joka ohjaa seuran omille nettisivuille.

Tapahtuma voi olla myös kurssi, matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, kokeilukerta tai muu tapahtuma. Sporttihaku kannattaa hyödyntää, vaikka seurassa olisi muita järjestelmiä käytössä tai hyödyntää palvelua laajasti ja kerätä samalla ilmoittautumiset ja maksut.

Lue lisää yksinkertaisesta Sporttihaun käyttöönotosta, erilaisista hyödyntämistavoista sekä tapahtuman luonnista tai varaa aika Suomisport-asiantuntijaan – autamme seuroja käyttöönotossa.

Olympiakomitean uutiseen tästä.

Jaa artikkeli