Tulevaisuuden Salibandyseura -hankkeen ensimmäinen osa keskittyy kerhotoimintaan - ilmoittaudu mukaan nyt!

Tulevaisuuden Salibandyseura -kehityshankkeen tavoitteena on tukea seuratoiminnan arkea, luoda yhteisiä toimintatapoja ja vahvistaa seurojen elinvoimaisuutta. Hanke on kaksivuotinen, ja sen aikana seuroille on tarjolle kuusi moduulia, jotka liittyvät seuratoiminnan kehittämiseen. Ensimmäinen kokonaisuus keskittyy kerhotoimintaan.

Kerhotoiminta on usein tärkeä käyntikortti seuran toiminnasta ja siksi sen rakenteiden sekä sisältöjen äärelle on syytä säännöllisesti pysähtyä. Kokonaisuus toteutetaan työpajana, jossa työstetään oman seuran kerhotoiminnan käynnistämistä. Kerhotoiminnan käynnistämisen kokonaisuus on ajoitettu alkusyksyyn, jotta seura voi hyödyntää sitä syksyllä alkavien kerhojen toteuttamiseen, sekä valmistautua hyvissä ajoin vuoden vaihteen jälkeen käynnistyviin kerhoihin.

Kerhotoiminnan moduulin ensimmäinen ja kaikille yhteinen webinaari järjestetään etänä Teamsissa 10.8. klo 17.00-18.30. Teams-linkki toimitetaan mukaan ilmoittautuneille heti elokuun alussa. Moduulissa käydään läpi kerhotoiminnan käynnistämiseen, hallintoon ja markkinointiin liittyviä asioita, sekä syvennytään seurakohtaisen suunnitelman työstämiseen. Kehityshanke on avoin ja maksuton Salibandyliiton jäsenseuroille.

Ilmoittaudu mukaan kerhotoiminnan käynnistämisen kokonaisuuteen:

Lue lisää Tulevaisuuden Salibandyseura -kehityshankkeesta:

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli