Tule tukemaan SB-Prota – mestarien pelipaidat nyt nettihuutokaupassa

Hallitseva naisten Salibandyliigan ja TEHO Sport Suomen Cupin mestari SB-Pro tarjoaa nyt tämän kauden pelipaitansa myyntiin eniten tarjoaville.

Koronakriisi katkaisi myös naisten salibandymestari SB-Pron kauden. Vaikka se merkitsi Nurmijärven ylpeyden jäämistä edelleen hallitsevaksi mestariksi, vei tilanne samalla kaikkien talouden ahtaalle. Siksi SB-Pro aloittaa tukitoimien sarjan tarjoamalla pelaajiensa game worn -pelipaidat nettihuutokauppaan.

Kyseessä ovat päättyneen kauden pelipaidat aina kyseisen pelaajan nimikirjoituksella. Myynnissä ovat erikseen jokaisen kenttäpelaajamme kotipaita ja maalivahtien pelipaidat. Kyseisillä paidoilla voitettiin Suomen Cup 8.2.2020 joka pelattiin ensimmäistä kertaa Tallinnassa.

Paidat myydään eniten tarjoavalle ja lähtöhinta kenttäpelaajien paidoille on 100€ ja maalivahtien paidoille 150€. Lisäksi jokainen paidan hankkinut saa vapaavalintaiseen otteluun ensi kaudella 2 hengen VIP-paketin SB-Pron otteluun.

Tarjoukset tehdään Facebookissa tai sähköpostin kautta mikäli ei ole Facebook tunnuksia, ja eniten tarjonnut saa paidan omakseen. Yrityksillä on myös mahdollisuus jättää tarjous osoitteeseen janne.raatikainen(at)sb-pro.fi

Tarjousaika alkaa 31.3.2020 ja loppuu 7.4.2020 klo.23.00. Seuran Facebook -sivuilta näkee aina kulloinkin voimassa olevan tarjouksen kustakin paidasta.

SB-Pron Facebook-sivulle

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli