Tule mukaan - haku Eskarisäbän järjestäjäksi aukeaa nyt!

Syksyllä ensimmäistä kertaa ollut Eskarisäbähaku on jälleen auki. Kevään tukihaku päättyy 31.3.2019.

Eskarisäbässä tarjotaan mahdollisuus aloittaa laji jo ennen kouluikää. Ensimmäinen Eskarisäbähaku oli syksyllä 2018 ja tukea sai 20 seuraa. 

Kiinnostuitteko? Upeaa! Klikkaa hakulomakkeeseen tästä.

Eskarisäbä on 5-6- vuotiaille tarkoitettua salibandytoimintaa. Eskarisäbässä lapset tutustuvat salibandyyn ensin seuran järjestämässä tutustumistilaisuuksissa ja sen jälkeen seuran Eskarisäbäkerhossa.

Miksi Eskarisäbä?
Lapsille etsitään kiivaimmin harrastusta 5-6-vuoden iässä. Salibandy haluaa olla mukana lajitarjonnassa aikaisemmin, ei vasta kouluiässä. Salibandyliiton tavoitteena on tukea seuroja perustamaan Eskarisäbäkerhoja. Kerhon nimi ilmentää, mille kohderyhmälle toiminta on tarkoitettu.

Tukimuotoja seuroille?
Tukimuotoja on mm. julisteet, esitteet vanhemmille, varustepaketit. Harkinnanvaraisesti seuralla on mahdollisuus saada taloudellista tukea ohjaajapalkkioihin, tilavuokriin ja kuljetuskustannuksiin seurojen järjestäessä tutustumistilaisuuksia.

Eskarisäbän tiedot ja materiaalit löytyvät kootusti täältä: salibandy.fi/eskarisaba
Kevään haku on auki 31.3.2019 saakka.
Huom! Kevään haku ei edellytä sitä, että toiminnan on käynnistyttävä keväällä 2019, myös syksyllä voi käynnistää toiminnan.

Entä miten seuran, päiväkodin tai vanhempien on toimittava, jotta paikalliset tenavat pääsevät pelaamaan Eskarisäbää?
– Nyt käynnistyvä haku Salibandyliiton kanavissa on seurojen tie mukaan, mutta totta kai aloite voi ja mielellään saa tulla myös suoraan päiväkodista tai vanhemmilta, Eeva Welling avaa.
– Päiväkoti voi olla yhteydessä joko suoraan paikallisen seuraan tai meille Salibandyliittoon, ja me selvitämme, mikä seura paikkakunnalla voisi käynnistää toiminnan. Lasten ja vanhempien puolestaan kannattaa ottaa asia esille suoraan päiväkodissa, josta sitten ollaan yhteydessä seuraan tai meihin. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten sähly ja salibandy voivat aktivoida päiväkodin päivää, Welling naulaa.

Lue myös:

Salibandyharrastus voi alkaa Eskarisäbästä

Eskarisäbä pyöri keväällä pilottihankkeena ympäri Suomea – kokemukset olivat hienoja

Video: Eskarisäbä on vain mielikuvituksesta kiinni

Kuva Ilmajoen Eskarisäbästä

Jaa artikkeli