Tukea yhdenvertaisuus-hankkeisiin

Salibandyn Tuki -säätiö jakaa salibandyseuroille ”Yhdessä – Suomi100” -avustuksia yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastamismahdollisuuksien tukemiseen.

Yhdenvertaisten  ja tasa-arvoisten harrastamismahdollisuuksien kehittämiseen tähtäävät paikallisen tason hankkeet voivat olla esim. maahanmuuttajien kotouttaminen ja integrointi salibandyn harrastustoimintaan.

Ne voivat olla myös vähävaraisten harrastamismahdollisuuksien tukemiseen tai tasa-arvoa edistäviin ja harrastamisen lisäämiseen tähtääviä hankkeita.

– Salibandy liikuttaa suuria joukkoja ja mahdollisuus harrastamiseen tulisi turvata kaikille yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti. Salibandy haluaa kantaa oman yhteiskunnallisen vastuunsa ihmisten liikuttamisessa ja liikuntaan aktivoimisessa. Kenenkään ei tulisi jäädä ulkopuolelle ja ilman harrastusta, linjaa säätiön puheenjohtaja Matti Ahde.

– Salibandyliitto on aktiivinen yhdenvertaisten harrastusmahdollisuuksien luomisessa ja yhdenvertaisuus on keskeinen osa liitonkin toimintaa. Siksi on luontevaa, että myös säätiön tukipolitiikka on samansuuntaista ja linjassa liiton tavoitteiden kanssa., toteaa liiton yhteiskuntasuhdejohtaja ja säätiön asiamies Jari Kinnunen.

Nyt jaettavien avustusten tarkoituksena on kannustaa ja aktivoida seuroja kehittämään ja luomaan pysyviä käytäntöjä seuran sisälle esim. vähävaraisten lasten liikkumisen mahdollistamiseen. Siksi hankkeet, joilla on selkeä tulevaisuuden suunnitelma ja jatkumo avustuksen jälkeenkin, ovat etusijalla avustuspäätöksiä tehtäessä.

Jaettaviin avustuksiin liittyy myös Liikkukaa-Sports For All ry:n tarjoama syrjinnänvastainen monikulttuurisuuskoulutus, joka avustusten saajille tarjotaan.

Hakulomake löytyy Salibandyn Tuki -säätiön uutisen lopusta täältä.

Hakuaikaa on 15.11.2017 saakka. Säätiön hallitus tekee päätökset jaettavista avustuksista joulukuussa ja avustukset maksetaan saajille 31.12.2017 mennessä.

Tiedustelut:
Säätiön asiamies Jari Kinnunen
0400 529 000
jari.kinnunen(at)salibandy.fi

Jaa artikkeli