Tukea urheilijan polulle: Salibandyleirit yläkoululaisille Eerikkilässä

Eerikkilä järjestää 7.-9. luokkalaisille motivoituneille ja tavoitteellisille salibandyn pelaajille suunnatun yläkoululeirityksen, jonka keskeisenä tavoitteena on opettaa nuori elämään ammattimaista urheilijanelämää koulunkäyntiä unohtamatta.

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Yläkoulu- eli valintavaihe on tärkeä osa urheilijan polkua ja urheilijaksi kasvua.

Salibandyn lajivastaavina toimivat Eerikkilän MAAJOUKKUETIE -valmentajat Jarno Nikulainen ja Hannu Santanen, jotka yhdessä Eerikkilän huippuolosuhteiden kanssa takaavat laadukkaan leirityksen.

Yläkoululeirityksen tavoitteena on tukea ja tehostaa motivoituneiden urheilijoiden valmennusta sekä tukea heidän opiskeluaan. Leireillä kehittymisen kulmakivet eli harjoittelu, lepo ja ravinto ovat avainasemassa. Kaiken ytimessä on kokonaisvaltainen urheilijaksi kasvaminen pitäen sisällään Eerikkilän EWay-filosofian mukaisesti sekä fyysisen, psyykkisen että sosiaalisen aspektin.

Leireillä kehitetään monipuolisia liikuntataitoja ja vahvoja lajitaitoja, vahvistetaan arjen hallinnan taitoja ja itsetuntoa sekä autetaan opiskeluasioiden laadukkaassa hoitamisessa.

Salibandyliitto on voimakkaasti läsnä leirityksessä, jonka tavoitteena on luoda pelaajille yksilöllinen kehittymisen prosessi, joka pitää sisällään MAAJOUKKUETIE-konseptin mukaisesti kehittymisen seurannan testejä. Henkilökohtainen urheilijana kasvaminen on keskiössä.

Leirityksessä tullaan järjestämään myös maalivahtivalmennusta Salibandyliiton maalivahtivalmentajien johdolla.

Salibandyleirien alustavat ajankohdat:
1. leiri: 5.-8.10.2021 (ti-pe)
2. leiri: 23.11.-26.11.2021 (ti-pe)
3. leiri: 15.-18.2.2022 (ti-pe)
4. leiri: 11.-14.4.2022 (ma-to)

Haku lukuvuoden 2021-2022 yläkoululeiritykseen on avoinna 22.8.2021 asti.

Hakeminen ja lisätiedot Eerikkilän sivuilla täällä.

Lisätietoja myös: Saku Koskinen puh. 050 511 0924, saku.koskinen@eerikkila.fi

Kuva: Juhani Järvenpää (P15-ikäluokan MAAJOUKKUETIE-tapahtuma)

Jaa artikkeli