Tukea urheilijan polulle: Salibandyleirit yläkoululaisille Eerikkilässä – haku ensi lukuvuodelle on alkanut

Eerikkilä järjestää 7.-9. luokkalaisille suunnatun yläkoululeirityksen, jonka keskeisenä tavoitteena on opettaa nuori urheilija elämään huippu-urheilijan elämää koulunkäyntiä unohtamatta.

Yläkoululeiritys on suunnattu lähtökohtaisesti heille, joilla ei ole omassa arjessaan mahdollisuutta aamuharjoituksiin tai muihin koulun ohessa järjestettäviin ylimääräisiin harjoituksiin, mutta jokainen yläkoulua käyvä motivoitunut urheilija voi leiritykseen hakea.

Salibandyn yläkoululeiritys 2024-2025:
• 1. leiri 24.-27.9.2024
• 2. leiri 2.-5.12.2024
• 3. leiri 11.-14.2.2025
• 4. leiri 8.-11.4.2025

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Yläkoulu- eli valintavaihe on tärkeä osa urheilijan polkua ja urheilijaksi kasvua.

Valmennuksen yläkoululeirityksessä hoitavat ammattivalmentajat yhteistyössä lajiliittojen ja Eerikkilän kanssa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Yhteistyöverkoston tavoitteena on tukea ja tehostaa motivoituneiden urheilijoiden valmennusta sekä tukea heidän opiskeluaan.

Yläkoululeireillä kehittymisen kulmakivet eli harjoittelu, lepo ja ravinto ovat avainasemassa. Kaiken ytimessä on kokonaisvaltainen urheilijaksi kasvaminen pitäen sisällään Eerikkilän EWay-filosofian mukaisesti sekä fyysisen, psyykkisen että sosiaalisen aspektin. Leireillä kehitetään monipuolisia liikuntataitoja ja vahvoja lajitaitoja, vahvistetaan arjen hallinnan taitoja ja itsetuntoa sekä autetaan opiskeluasioiden laadukkaassa hoitamisessa.

Yläkoululeireillä harjoitellaan 2-3 kertaa päivässä ammattivalmentajien johdolla. Harjoitukset koostuvat yleisvalmennuksesta, lajiharjoittelusta ja kehon huolto –harjoitteista. Harjoittelemisen lisäksi leireillä opiskellaan sekä itsenäisesti koulutehtävien parissa että ammattilaisten vetämillä Kasva Urheilijaksi –luennoilla. Leirityksessä myös toteutetaan henkilökohtaista kehittymisen seurantaa testien ja kyselyiden muodossa. Testit tullaan järjestämään lukuvuoden ensimmäisellä ja viimeisellä leirillä.

Yläkoululeiri alkaa Eerikkilässä aina yhteisellä tilaisuudella, jonne vanhemmatkin ovat tervetulleita.

Hinta
Leirityksen hinta on 285 €/leiri (sis. majoitus, 3 x aamiainen, 4 x lounas, 4 x päivällinen, 3 x iltapala, 1-2 x välipala, käyttöoikeus Eerikkilän sähköiseen toimintaympäristöön MyE.Way ja kaikki muu toiminta leirillä).
Lisäyö: 45€/henkilö (sis. majoitus, iltapala ja aamiainen).

Hakeminen
Haku lukuvuodelle 2024–2025 on avautunut 11.3.2024. Hakeminen tehdään täyttämällä hakulomake.

Tarkemmin yläkoululeireistä Eerikkilän sivuilla täällä.

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli