Tukea Eskarisäbän käynnistämiseen 20 seuralle

Salibandyliitto jakaa 20 seuralle tukea Eskarisäbän käynnistämiseen.

Salibandyliitto jakoi taloudellista tukea 20 seuralle Eskarisäbätoiminnan käynnistämiseen. Seuroilla oli mahdollista hakea tukea Eskaritapahtumien ohjaajapalkkioihin, tilavuokriin ja kuljetuskustannuksiin. Lisäksi yhtenä tukimuotona oli varustepaketti, joka oli suosituin. Se myönnettiin 11 seuralle.

– Meistä on tärkeää, että myös salibandy on lajitarjonnassa mukana 5-6-vuotiaille. Juuri tuossa iässä vanhemmat etsivät lapsille harrastuksia. -Seurat ovat käynnistelleet mukavasti Eskarisäbätoimintaa, kertoo pelaamisen kehittäjä Eeva Welling.
-Keväällä on tarkoitus avata uusi haku, että ei hätää, jos nyt jäi vielä hakemus tekemättä.

Mitä on Eskarisäbä?

Eskarisäbä on 5–6-vuotiaille tarkoitettua salibandytoimintaa. Eskarisäbässä lapset tutustuvat salibandyyn ensin seuran järjestämässä tutustumistilaisuuksissa ja sen jälkeen seuran Eskarisäbäkerhossa.

Miksi Eskarisäbää?

Lapsille etsitään kiivaimmin harrastusta 5-6 vuoden iässä. Salibandy haluaa olla mukana lajitarjonnassa aikaisemmin, ei vasta kouluiässä. Salibandyliiton tavoitteena on tukea seuroja perustamaan Eskarisäbäkerhoja. Kerhon nimi ilmentää, mille kohderyhmälle toiminta on tarkoitettu.

Eskarisäbän toteuttavat seurat tarjoavat Eskarisäbä-kerhoja alle kouluikäisille. Eskarisäbätapahtuman toteuttaa paikallinen seura ja Salibandyliitolta on mahdollisuus saada jaettavaa materiaalia ja hakea taloudellista tukea, esim. varustepaketin. Eskarisäbätapahtuman tarkoituksena on markkinoida seuran Eskarisäbälajikerhoa tai vastaavaa.

Lue lisää: https://salibandy.fi/pelaaminen/eskarisaba/

Jaa artikkeli