Tuhatpäinen yleisö näki OLS:n taipuvan Raksilassa Peliveljille

Entiset OLS-pelaajat olivat tehokkaina, kun SPV löi oululaiset näiden tapahtumaottelussa 8-5.

Salibandyliigan lauantain pääottelu pelattiin Oulussa Raksilan jäähallissa, josta SPV haki 1098 katsojan harmiksi kauden yhdeksännen voittonsa kaatamalla OLS:n 8-5. Päivän muut voittajat olivat Happee ja Welhot.

OLS sinnitteli hurjaa syksyä pelaavan SPV:n vauhdissa vielä kolmannessa erässä, kun se nousi Tuukka Kiviojan ja Ville Turulan osumilla tilanteeseen 4-4. Viimeisellä kympillä SPV kuitenkin osui vielä neljästi, joista vain Jukka-Pekka Pelto-Arvon päätösosuma syntyi tyhjään verkkoon. Lujimmin OLS:aa kurittivat sen omat entiset pelaajat Joni Sieppi (2+1) ja Jyrki Holopainen (0+3).

Pitkään oli tiukkaa myös Jyväskylässä, jossa Happee löi Steelersin lopulta 7-3. Vasta toisen erän viimeisellä minuutilla Mika Kohonen laukoi Happeen ylivoimalla 4–3-johtoon, ja päätösjaksolla isännät huudattivat kotiyleisöään vielä kolmesti. Happeen MM-joukkueeseen nimetyt pelurit osoittivat oivaa virettä, kun Peter Kotilainen merkkautti 4+1 ja Mika Kohonen 2+1.

Illan ryöstö nähtiin Espoossa, jossa Welhot nousi yhdeksänneksi kaataessaan kuudentena olevan Westend Indiansin 4-3. Olli Taskinen maalasi kahdesti avauserässä, jossa Welhot karkasi 3–1-johtoon. Toisessa isäntien Janne Jaanus kavensi, mutta Eetu Sorvalin osuman jälkeen eroa oli toisella tauolla taas kaksi maalia. Kun Janne Jaanuksen illan toinen maali kolmannen erän alussa jäi illan viimeiseksi, saivat kuopiolaiset tuulettaa syksyn neljättä voittoaan.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan odotettu kärkiottelu SPV–Classic Seinäjoella sekä Oilers–Welhot Espoossa.