Tšekki karkasi Suomen U19-miehiltä Polish Cupissa

Suomen U19-miesten toinen ottelu Polish Cupissa tuotti selvän tappion, kun ikäluokan maailmanmestarin titteliä kantava Tšekki vei pelin peräti 10-4.

Vielä toisen erän alussa Teemu Karppanen tasoitti tilanteeksi 1-1, mutta Tšekki siirtyi uudelleen edelle rangaistuslaukauksella ja iski erän puoliväliin vielä kolme salamaosumaa. Etukulmaan osunut Luukas Virolainen ja ylivoimalla kaukaa pommittanut  Jere Lahti nostattivat toiveita ja Suomen vielä kahden maalin päähän, mutta kolmannen erän parhaatkin painostusjaksot jäivät ilman tulosta. Tšekki valmennustiimissään suomalainen Tomi Rastas sen sijaan mätti loppuun vielä neljä osumaa runsaaseen minuuttiin ja lukemat rumiksi.

Salibandya, Zbaszyn, Puola

U19-miesten Polish Cup

Suomi–Tšekki 4-10 (0-1, 3-4, 1-5)

1. erä: 12.01 Adam Zubek 0-1.
2. erä: 21.51 Teemu Karppanen (Aatu Knuuti) 1-1, 23.29 Adam Palcinsky 1-2 rl, 27.29 Filip Smutny (Jakub Muhlfait) 1-3, 28.34 Zubek (Michael Wertheim) 1-4, 29.28 Zubek (Martin Gattnar) 1-5 yv, 36.49 Luukas Virolainen (Santtu Vuoristo) 2-5, 37.27 Jere Lahti (Leevi Rantala) 3-5 yv.
3. erä: 46.40 Gattnar (Palcinsky) 3-6, 47.03 Eero Koistinen (Matias Koski) 4-6, 58.18 Gattnar (Zubek) 4-7, 58.26 Lukas Fukala (Matej Celakovsky) 4-8, 59.09 Gattnar (Draslar) 4-9 tm, 59.38 Gattnar (Zubek) 4-10.