TPS:n täystyrmäys tasoitti tilit Turussa

TPS ja SPV ovat Salibandyliigan välierissä jälleen tasoissa, kun Turun kevät oli tänään mustavalkoinen murskalukemin 10-3.

TPS tasoitti välierävoitoiksi SPV:tä vastaan 2-2 murjomalla Peliveljiä kotikaukalossaan Kupittaalla peräti 10-3. Viides kohtaaminen on vuorossa perjantaina Seinäjoella ja kuudes sunnuntaina Turussa.

Tänään TPS pohjusti voittonsa jo avauserässä, kun sille onnistui 1483 katsojan riemuksi kaikki ja vieraille ei mikään: taululla 13 minuutissa lukemat 5-0. Toisen erän vei hiukan yllättäen SPV 3-0, ja toisen tauon tilanne 5-3 lupasi päätösjaksolle sähköä. TPS:n Olli Laineen maali pian erän alkuun rentoutti kuitenkin mustavalkoisten peliä, ja viimeisellä kympillä TPS sitten nakutteli lukemat kaksinumeroisiksi SPV:n pelihalujenkin jo höltyessä.

TPS:n tehomiehet löytyivät tänään kakkosviisikosta, jossa Sami Saarinen kokosi 2+2 ja Jaakko Hautamäki 1+2.

– Ekan erän lähtö oli sellainen kuin piti olla, mutta toisessa seistiin paikallaan, TPS-valmentaja Jukka Ruotsalainen mietti ottelun jälkeen.
– Kolmas erä oli kuitenkin ukoilta henkisesti upea näytös ja yksi täppä tästä meille. Välillä pisti kyllä miettimään, viettääkö kenttä tuonne junarataan päin, kun siihen suuntaan pelannut joukkue joka erässä vei peliä.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli