TPS voitti taas, SPV yllättäen tappioputkessa

TPS nousi illan voitollaan Salibandyliigassa toiseksi ohi jälleen hävinneen SPV:n.

Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua, joiden tulokset muokkasivat kärkijoukon järjestystä. TPS nappasi viidennen perättäisen voittonsa ja nousi kakkoseksi ohi SPV:n, joka puolestaan koki kolmannen perättäisen tappionsa

Tänään TPS kaatoi kotonaan OLS:n 7-3 karattuaan johtoon jo ensimmäisessä erässä. Turkulaisten tehokkaimpana hääri nuorten maailmanmestari Eero Jalo kahdella maalilla ja yhdellä maalisyötöllä.

Anssi Koskisen ottelukuviin

SPV taipui 1005 katsojan harmiksi kotonaan nousukuntoiselle Happeelle maalein 5-10. Keskisuomalaiset karkasivat heti ottelun alussa 11 minuutissa kolmen maalin johtoon, jonka isännät kykenivät kuromaan parhaimmillaan enää kahteen maaliin. Isäntien iltaa hankaloitti ennestään Petri Hakosen toisen erän ulosajo, josta seuranneen viiden minuutin alivoiman aikana Happee iski kaksi maalia. Jami Manninen kirjautti Happeelle tehot 2+2, Peter Kotilainen syötti jyväskyläläisten osumista kolme.

Yllättävää on, että SPV on hävinnyt viimeisistä kuudesta kotiottelustaan viisi.

Toiseksi viimeisenä oleva Karhut löi eilen vieraissa Kooveen mutta viikonlopun lataus taisi purkautua siihen, sillä tänään Nokian KrP kuritti porilaisia näiden kotikaukalossa peräti 15-2. Nokia laukoi maaleistaan viisi ylivoimalla, yhden tasavajaalla ja yhden alivoimalla. Joona Rantala nautiskeli tehot 4+1, Henri Johansson 2+3, Valtteri Viitakoski 3+1, Mikko Laakso 1+3 ja Joonatan Kovanen 0+3.

Salibandyliiga jatkuu torstaina ottelulla Steelers–EräViikingit.

Kuva: Anssi Koskinen