TPS varmisti SSRA-voitollaan pudotuspelipaikan

TPS löi naisten Salibandyliigan lauantain ainoassa NLA-ottelussa SSRA:n 5-4.

TPS varmisti tänään pudotuspelipaikkansa naisten Salibandyliigassa, kun se löi kotonaan SSRA:n 5-4. Seura repäisi näin eron sijalla seitsemän oleviin oululaisiin neljään pisteeseen, kun runkosarjaa on jäljellä yksi kierros.

TPS karkasi parhaimmillaan 4–1-johtoon, kun toista erää oli jäljellä enää yksi sekunti ja Iina Siirilä kiskaisi pallon kulmavapaalyönnistä suoraan verkkoon etutolpan ja väärin sijoittuneen SSRA-vahti Flavia Rentschin välistä. Päätösjaksolla SSRA tiristi kaksi kertaa eron yhteen maaliin muttei jaksanut tasoitukseen saakka.

Runkosarjan kuusi parasta jatkavat kahdessa jatkolohkossa, joiden jälkeen niitä odottavat pudotuspelit pudotuspelikarsinnasta mukaan selviytyneiden kahden joukkueen kanssa.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Tasolohko NLB:ssä ykkösketjun Kiia Avikainen lätki tehot 1+4, ja Veera Jalkanen sekä Rina Rautala 3+1, kun 3+1 sarjakakkonen O2-Jyväskylä riepotteli kotonaan jumbo LoSBia 12-1. Kolmonen Pirkat löi kotonaan ÅIF:n 8-6 Pinja Myllymäen ja Jenna Kivistön lauottua riittävän eron viimeisellä kympillä. Lauantain kolmannessa ottelussa Steelers löi rangaistuslaukauksilla NST:n 5-4 johdettuaan ottelua varsinaisella peliajalla kolmesti.

Sunnuntaina pelataan NLA:ssa runkosarjan päätöskierros, jonka ottelut ovat Koovee–TPS, PSS–Classic, Pelicans SB–EräViikingit ja SB-Pro–SSRA.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli