TPS taisteli Champions Cupin finaalipaikan – vastaan Ruotsin mestarit

TPS taisteli paikan seurajoukkueiden Champions Cupin huomiseen loppuotteluun, kun se kaatoi Lempäälässä pelattavassa turnauksessa Tšekin mestari Ostravan 4-2.

Sitkeä Ostrava kykeni kuittaamaan Meri-Helmi Höynälän avauserässä keskeltä laukoman johtomaalin ja vielä Milla Nordlundin toisessa tolpalta ohjaaman 2–1-osumankin, mutta sen jälkeen osuivat enää Suomen mestarit.  Laura Rantanen iski voittomaaliksi jääneen kolmannen TPS-maalin vähän ennen erätaukoa, ja jo kolmannen erän alussa Ina Leminen ohjasi maalin edestä loppunumerot.

Sunnuntain loppuottelussa TPS saa vastaansa Veera Kaupin, Oona Kaupin ja My Kippilän tähdittämän Ruotsin mestarin Team Thorengruppenin.

Anssi Koskisen ottelukuviin

TPS–Ostrava 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

1. erä: 17.20 Meri-Helmi Höynälä (Henrika Maikola) 1-0, 17.26 Pavlina Bacova (Laura Chupekova) 1-1.
2. erä: 23.59 Milla Nordlund (Jenna Saario) 2-1, 28.03 Linda Pudisova (Paulina Hudakova) 2-2, 38.05 Laura Rantanen (Ella Alanko-Salminen) 3-2.
3. erä: 43.14 Ina Leminen (Noora Rantanen) 4-2.