TPS Salibandy tempaisee yhteisöllisyyden merkeissä – koko seuran etätreenit

TPS Salibandy järjestää koko seuralle suunnatut etätreenit maanantaina 26. huhtikuuta. Etätreenien ohjelmassa on pelaajahaastatteluita, vierailijoita, haasteita ja tietenkin itse treenit.

#KokoSeuranTreenit -nimellä kulkeva tapahtuma on virtuaalisessa ympäristössä toteutettu kokonaisuus, johon on kutsuttu kaikki TPS Salibandyn yli 650 pelaajaa aina pienimmistä junioreista edustusjoukkueiden pelaajiin.

– Idea tällaisen tapahtuman järjestämiseen syntyi halusta tarjota koko seuralle yhteistä tekemistä ja yhteisöllisyyden kokemus, vaikka elämme vaikeaa pandemia-aikaa , seuran toiminnanjohtaja Toni Autio kommentoi.

– TPS:lle on tärkeää olla muutakin kuin vain liikuntapalveluiden tarjoaja. Urheiluseurojen, sekä muiden yhteisöjen rooli on ihmisten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa äärimmäisen tärkeä ja siksi haluammekin löytää uusia keinoja aktivoida seurayhteisöämme

Etätreenien idea tuli TPS:n yhteistyökumppanilta, digitalisaation asiantuntijayritys Goforelta, jonka kanssa tahot ovat toteuttaneet kahden kauden ajan Positive Impact with Gofore -nimistä konseptia.

– Konsepti on upea sateenvarjo tekemiselle, jonka alla #KokoSeuranTreenit on hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta. Meille on tärkeää löytää meidän näköisemme tavat olla osa TPS Salibandyn yhteisöä ja tuoda siihen arvoa omalla tavallamme. Haluamme hyödyntää osaamistamme yhteisön hyväksi, saamme siinä samalla itsekin takaisin oppia, kertoo Goforen aluejohtaja Eero Rostiala.

TPS:n tiedotteesta.

Jaa artikkeli