TPS romahti johdosta Espoossa

Westend Indians otti kotonaan kauden ensimmäisen voittonsa Salibandyliigassa kun TPS taipui maalein 9-4. Espoolaisilla oli alla yksi tasapeli ja kolme tappiota.

Illan ottelu Otahallissa kääntyi Indiansille avauserässä kun joukkue nousi 0-2-tappioasemasta 5-2-johtoon Lasse Lundströmin, Tuomas Mustosen, Lauri Westerholmin, Eino Pesun ja Sami Niskasen maaleilla. Kolmea pienemmäksi eivät vieraat onnistuneet eroa enää kuromaan.

Puolustaja Lauri Westerholm merkkautti tänään tehot 2+1, kaksi maalia laukoi myös Sami Niskanen.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli helpottunut joukkueen onnistuttua vihdoin omalla tasollaan.
– Iso voitto henkisesti joukkueelle.  Uskottiin omaan tekemiseen eikä lähetty käytännössä muuttamaan yhtään mitään tekemisessä. Saatiin yhdeksän tehtyä maalia, kyllä se helpottaa varmasti yläkertaa joka ikisellä, totesi Laurikainen ottelun jälkeen.

Vaikka TPS ehtikin avauserässä 0-2-johtoon, ei Indians turhautunut ottelussa.
– Hyvä voitto ja ihan ehjä pelikin. 0-2 tilanteessakaan ei ollut mitään hätää, oltiin pelillisesti parempia, se oli aika tutunnäköistä alkukauteen. Saatiin hyvä pätkä maalien valossa ekan erän loppuun, se helpotti ja vapautti tekemistä, tiivisti Laurikainen joukkueensa esitykset.

Kun joukkueet ovat pelanneet syksyn alkukiihdytyksessä kolmesta kuuteen ottelua, komeilee sarjan kärjessä Koovee kaksi pistettä edellä kaksi ottelua vähemmän pelannutta Happeeta. Josba on ainoana ilman pisteitä hävittyään kaikki kolme otteluaan.

Salibandyliiga jatkuu torstaina ottelulla SalBa – Classic.

Kuva: Joni Winsten

Jaa artikkeli