TPS painelee jo pudotuspelivireessä, Indiansin hirvijahti onnistui

TPS ja Westend Indians nappasivat keskiviikkona maukkaat vierasvoitot.

TPS osoittaa vahvaa kevätkuntoa Salibandyliigan pudotuspelien lähestyessä. Tänään turkulaiset löivät Espoossa Oilersin 5-2 nousten samalla SPV:n ohi sarjakakkosiksi. Keskiviikon toisessa ottelussa Westend Indians yllätti Jyväskylässä Happeen 8-4 ja varmisteli paikkaansa kahdeksan joukossa.

Oilers kykeni viemään vielä avauserän 2-1, mutta siihen Öljymiesten lento loppui. Toisessa erässä Miko Kailiala osui kahdesti Eero Jalon tarjoiluista, ja Jaakko Hautamäki laukoi lukemiksi jo 2-4. Eero Jalo niittasi vielä päätösjakson alkuun loppunumerot.

Jyväskylässä Westend Indians järkytti Monitoimitalon yleisöä heti alussa, kun Mikael Sievänen ja Kevin Nylund laukoivat pallon ohi Miro Tuomalan ja toisen erän alkuun Aaro Astala teki lukemiksi jo 0-3. Peter Kotilainen kavensi kohta, mutta lisää maaleja nähtiin vasta päätöserässä. Vieraat hallitsivat päästä päähän -pelinkin tänään paremmin ja veivät erän 5-3. Happeen Peter Kotilainen (2+1) ja Indiansin Aaro Astala (1+2) olivat päivän kolmen pisteen miehet.

Lauantaina ovat huippusalibandyssa vuorossa Suomen Cupin naisten ja miesten finaalit Tampereella, ja Salibandyliigaa pelataan taas sunnuntaina.

Arkistokuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli