TPS nousi voittoon Marli Areenan maalimätössä

Salibandyliiga jatkui tänään maajoukkuetauon jälkeen kahdella ottelulla, kun TPS kukisti kotonaan Oilersin 11-8 ja SalBa vieraissa Kooveen 4-3.

Turussa Oilers johti sekä ensimmäisessä että toisessa erässä kahdesti kahdella maalilla muttei kyennyt karistamaan isäntiä kannoiltaan. Päätöserän puolivälissä Eero Jalo nosti turkulaiset tasalukemiin 8-8, ja seuraavassa vaihdossa sveitsiläisvahvistus Yannick Jaunin avasi maalitilinsä TPS:ssä voittomaaliksi jääneellä 9-8-osumalla. Jani Hyytiäinen kasvatti vielä eroa illan kolmannella onnistumisellaan ennen Lauri Stenforsin tyhjiin nostamaa päätösniittiä. Kolmesti jäähyllekin ehtineen Jani Hyytiäisen tehot olivat tänään 3+1 ja Eero Jalon 2+2. Oilersin Markus Markkola ahnehti saldon 2+3.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Tampereella nousi SalBan sankariksi Jani Lehtoniemi tehoillaan 3+1. Avauserässä hän johti raumalaiset 3-0-johtoon, jonka Koovee kiri yhteen ennen Lehtoniemen kolmatta osumaa vain yhdeksän sekuntia ennen toisen erän loppua. Päätöserässä Koovee kykeni vain Jesse Ruokostenpohjan 3-4-kavennukseen.

Illan voitto nosti TPS:n sarjakakkoseksi, tosin kolmen pisteen päähän kaksi ottelua vähemmän pelanneesta Classicista. Kolmanneksi viimeisenä oleva SalBa on nyt tasapisteissä SB Welhojen, EräViikinkien ja OLS:n kanssa.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Classic – Koovee, Oilers – Steelers ja EräViikingit – SPV.

Kuva: Anssi Koskinen