TPS luopuu parhaasta pistemiehestään

Jani Hyytiäinen siirtyy FBC Turun riveihin.

Kahtena perättäisenä kautena TPS:n pisteykkösenä Salibandyliigassa häärinyt hyökkääjä Jani Hyytiäinen ei jatka mustavalkoisissa. Hyötyjäksi nousee paikalliskilpailija FBC Turku, joka kiinnitti Hyytiäisen riveihinsä.

– Viime viikolla kun puhelin soi ja ilmoitettiin, että ensi kauden TPS:ssä ei ole roolia tarjolla, niin kyllä se aluksi oli aika kova shokki, Jani Hyytiäinen kertoo FBC Turun sivuilla.
– Elettiin kuitenkin jo huhtikuun loppua ja oma-ajatus oli lähteä hakemaan ensimmäistä SM-mitalia ensi kaudella. Ei siinä kauaa mennyt kun Ande [FBC-manageri Antti Vääri]  soitti palaveriin ja saatiin asiat liikkeelle. Oma siviilielämä keskittyy kuitenkin Turkuun niin, ajatus muualle lähtemisestä ei tuntunut ajankohtaiselta.

FBC Turun kasvatti Jani Hyytiäinen pelasi viimeksi kuluneet viisi kautta Salibandyliigassa TPS:ssä ja Viikingeissä.

– Aikamoisen spesiaali tilanne, että saadaan Janin tasoinen pelaaja meitä vahvistamaan, FBC:n päävalmentajana aloittava Perttu Kytöhonka myhäilee.
– Hän on pelaaja parhaassa iässä ja kun kyseessä on vielä kaveri, joka on vasta vähän kypsemmällä iällä lyönyt läpi, hänen kehityskaarensa on kaikkea muuta kuin lopussa. Jani on ollut tuossa kaksi kautta peräkkäin TPS:n paras pistemies Salibandyliigassa, painanut kahteen viime kauteen 50 runkosarjan pelissä 43 maalia. Jani tuo meille tosi ison uskottavuusbuustin lisäksi luonnollisesti ison hyökkäyspään aseen.

Lue lisää FBC Turun sivuilta

Kuva: FBC Turku

Jaa artikkeli