TPS löi sarjakakkosen, Valtteri Kainulaiselle sadas liigamaali

Sekä TPS että Westend Indians katkaisivat perjantaina tappioputkensa.

TPS katkaisi orastavan kahden ottelun tappioputkensa Salibandyliigassa, kun se kaatoi vieraskaukalossa sarjakakkonen Nokian KrP:n 5-3. Perjantain toisessa ottelussa Westend Indians löi kotonaan SalBan 7-4.

Tampereella Nokian KrP nousi kahdesti tasoihin, mutta ottelun viimeisellä kympillä TPS karkasi. Juha Sorri kiskaisi kaukaa yläkulmaan johtomaalin, ja Nokian yrittäessä ilman maalivahtia Jani Hyytiäinen nautiskeli hetken puolustusta pujotellen kunnes nosti tyhjiin loppunumerot. Voitto nosti turkulaiset ohi SPV:n sijalle kuusi.

Kapteeni Valtteri Kainulaisen sadas liigamaali oli Otahallin illan kohokohtia Westend Indiansin palatessa neljän perättäisen tappion jälkeen voittajaksi. Vierailija SalBa kiri isäntien 4-1-johdon vielä lukemiin 4-3, mutta ottelun viimeisillä kolmella minuutilla numerot repesivät. Miko Summanen liidätti tyhjiin 5-3 ja Valtteri Kainulainen iski 6-3 ennen SalBan Tomi Lahden kavennusta ja isäntien Samuli Granlundin loppuniittiä.

Suomi pelaa lauantaina Tshekkiä vastaan avausottelunsa naisten MM-kisoissa Bratislavassa, mutta laakereillaan ei lepää miesten liigakaan. Sen lauantain ottelu on Steelers – SPV.

Arkistokuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli