TPS - Koovee klo 18.30 suorana VeikkausTV:ssä!

TPS palasi voittojen tielle keskiviikkona Raumalla, ja nyt joukkue haluaa jatkaa hyvää vireettään kotihallissa maanantaina, kun Koovee saapuu vieraaksi Radio City Areenalle. TPS – Koovee nähdään suorana myös VeikkausTV:n lähetyksessä.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen kauden avausottelussa, jolloin tamperelaiset nousivat päätöserässä TPS:n ohi kotivoittoon. Tällä hetkellä sarjataulukossa joukkueiden välillä on eroa kaksi pistettä, joten playoff paikoille halajavalle kotijoukkueelle maanantai on hieno mahdollisuus napata tasaista liigan keskikastia entisestään kiinni.

Vierasjoukkue Koovee aloitti liigan erittäin terävästi ja kävi jo muutaman ottelun jälkeen koko liigan kärkipaikallakin. Muutama niukka tappio on kuitenkin tuonut manselaisia taulukossa kohti tasaista keskikastia. Erittäin tyypillistä Kooveen tämän kauden otteluille on ollut niiden runsaat maalimäärät. Kooveen kauden ensimmäisessä kahdeksassa ottelussa on tehty keskimäärin 15,75 maalia per kamppailu. Tamperelaisten suurimmat tähdet löytyvät hyökkäyspäästä. Eemeli Salin jäi varmasti TPS-puolustuksen mieliin ensimmäisen kamppailun jälkeen, kun isokokoinen rightin hyökkääjä iski neljä osumaa mustavalkoisten verkkoon.

Keskiviikon SalBa-voitto oli äärimmäisen vapauttava koko TPS-ryhmälle. Hieman tahmean peliesityksen jälkeen tulleet kaksi pistettä toivat uutta kipinää kaikkeen tekemiseen ja maanantaina kentälle astelee entistä itsevarmempi kotijoukkue. Edellisestä Koovee-ottelusta jäi paljon hampaankoloon ja nyt kalavelat halutaan maksaa korkoineen takaisin. Loukkaantumishuolia ei juurikaan ole, joten päävalmentaja Aki Vilander pääsee valitsemaan maanantain kokoonpanon lähes parhaasta mahdollisesta pelaajaryhmästä. Tämä takaa sen, että ratkaisuvalmiutta pitäisi löytyä kaikista kolmesta TPS-kentällisestä kun peli vihelletään maantaina käyntiin.

Tämän päivän ottelu pelataan siis tuttuun tapaan Radio City Areenalla ja alkuvihellys kuullaan klo 18:30. Lipunmyynti tapahtumaan aloitetaan klo 17:30.

TPS:n tiedotteesta

Jaa artikkeli