TPS juhli 95 vuottaan 1320 katsojan kanssa

TPS juhlisti 95-vuotisjuhlaotteluaan Salibandyliigassa parhaalla mahdollisella tavalla, kun LASB kaatui 1320 katsojan riemuksi 6-5.

TPS juhlisti 95-vuotisjuhlaotteluaan Salibandyliigassa parhaalla mahdollisella tavalla, kun LASB kaatui 1320 katsojan riemuksi 6-5. Kauden kolmas voitto nosti turkulaiset taulukossa sijalle seitsemän.

Avauserässä molemmat joukkueet johtivat ottelua vuorollaan, ja toisessa Justus Kainulaisen ja Matti Korhosen maalit nostivat LASB:n edelle. Päätösjakso oli kuitenkin isäntien ja Jani Hyytiäisen. Erän puolivälissä Hyytiäinen tasoitti pelin, ja vain minuutti ja 20 sekuntia ennen loppusummeria hän täydensi hattutemppunsa voittomaalilla.

Jaakko Hautamäki oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään turkulaisten toinen tehomies. Lahtelaisista Justus Kainulainen ja Joonatan Surakka laukoivat kaksi maalia mieheen, Rasmus Kainulainen syötti kaksi osumaa.