TPS ja Classic aloittavat Champions Cupin jo elokuussa – tässä puolivälierien aikataulut

Neljä suomalaisjoukkuetta pääsee kansainvälisten huippupelien makuun jo elokuussa, kun TPS:n ja Classicin miehet ja naiset aloittavat taipaleensa uusitussa Champions Cupissa. Naisissa TPS saa vastaansa Pixbo Wallenstamin sekä Classic Team Thorengruppenin. Miehissä TPS kohtaa IBF Falunin ja Classic Storvreta IBK:n.

Champions Cup pelataan nyt uudistuneella formaatilla, jossa rankingin kärkimaista (Ruotsi, Suomi, Tšekki ja Sveitsi) kustakin on mukana kaksi joukkuetta. Osallistumisoikeus on maan liigamestarilla sekä cupvoittajalla, ja mikäli sama joukkue on vienyt molemmat, saa kansallinen liitto päättää, saako paikan liigan vai cupin kakkonen.

Puolivälierät jakautuvat pohjoisen ja etelän pareihin: pohjoisessa Suomen ja Ruotsin kärkijoukkueet iskevät yhteen, etelässä puolestaan Tshekin ja Sveitsin mestarit taistelevat paikoista välieriin. Jatkoonpääsy neljän parhaan joukkoon ratkaistaan kaksiosaisilla otteluilla.

Sekä naisten että miesten loppuottelut pelataan samassa paikassa samana päivänä, ja paikka sekä ajankohta päätetään, kun finaalijoukkueet ovat selvillä.

Ottelut pelataan IFF:n Champions Cup -säännöillä. Peliaika on tuttu 3 kertaa 20 minuuttia. Ensimmäinen kohtaaminen voi päättyä tasapeliin, mutta mikäli niin käy ja toisenkin kohtaamisen tilanne on tasan varsinaisen peliajan päätyttyä, ratkaistaan voittaja 10 minuutin maalista poikki -jatkoajalla ja tarvittaessa viiden laukojan rangaistuslaukauskisalla.

PUOLIVÄLIERIEN AIKATAULUT:

Miehet:

Classic – Storvreta IBK la 19.8. klo 15.00 LIPUT
Storvreta IBK – Classic la 26.8. klo 17.00 (klo 16.00 Ruotsin aikaa)

IBF Falun – TPS 19.8. klo 14.00 (klo 13.00 Ruotsin aikaa)
TPS – IBF Falun su 27.8. klo 15.00 LIPUT

Naiset:
Classic – Thorengruppen su 20.8. klo 13.00 LIPUT
Thorengruppen – Classic 26.8. klo 15.00 (klo 14.00 Ruotsin aikaa)

Pixbo Wallenstam IBK –  TPS 19.8. klo 16.00 (klo 15.00 Ruotsin aikaa)
TPS – Pixbo Wallenstam IBK la 26.8. klo 15.00 LIPUT

Muut puolivälierät:

Miehet:
Floorball Köniz – Tatran Stresovice
FbS Bohemians – SV Wiler-Ersigen

Naiset:
Zug United – 1. SC Vitkovice
FBC Ostrava – Kloten-Dietlikon Jets

Kuvat viime kauden Champions Cupista: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli