TPS hienosääti organisaatiotaan – Perttu Kytöhongasta urheilujohtaja

Perttu Kytöhonka on nimitetty TPS Salibandyn urheilujohtajaksi. Seuran valmennuspäällikkö Michael Fager jatkaa päävastuualueenaan kovatasoiset kilpajuniorijoukkueet ja harrastevastaava Antti Peiposen vastuulla on jatkossa seuran laadukas harrastetoiminta ja sen kasvattaminen.

Perttu Kytöhongan tehtävänä on urheilun kokonaisvastuu sisältäen junioreiden ja edustusjoukkueiden lisäksi myös muut aikuisjoukkueet. TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio näkee vastuualueiden selkeyttämisen tarpeellisena organisaation toiminnan kannalta.
– Viime vuosien aikana organisaatiossa on nähty isoja muutoksia ja tietyt vastuualueet ovat jääneet vähäisemmälle huomiolle. Nyt keskittämällä etenkin urheilupuolen vastuualueita pystymme osoittamaan olemassa olevat resurssit paremmin ja toimimaan tehokkaammin, Autio kommentoi.
– Yksinkertaistettuna urheilupuolen vastuut ovat nyt entistä tarkemmin jaoteltuna. Näin pystytään takaamaan lisää aikaresusseja minulle keskittyä koko seuraorganisaation johtamiseen ja kumppanimyyntiin. Näinä haastavina aikoina tämä kokonaisuus vaatii taatusti enemmän huomiota. On tärkeää, että yksikään osa-alue ei jää muutosten myötä heitteille, vaan niille löytyy tekijä, joilla selkeä vastuu kokonaisuudesta niin ylä- kuin alamäessäkin.

Lue lisää TPS:n sivuilta

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli