Töitä salibandyn parista? Jokerit SB hakee valmennuspäällikköä

Jokerit SB on voimakkaasti kehittyvä ja laadukkaaseen seuratoimintaan pyrkivä salibandyn erikoisseura. Seura on perustettu alkuvuodesta vuonna 2013, joten kuluva toimintakausi on seuran neljäs. Seuralla on noin 250 lisenssipelaajaa ja yli 300 aktiivijäsentä, joten se on Helsingin neljänneksi suurin salibandyseura jäsenmäärältään mitattuna. Joukkueita SSBL:n sarjoissa kaudella 2016-2017 pelaa yhteensä viisitoista. Seuralla on tällä hetkellä kaksi täysipäiväistä työntekijää sekä osa-aikainen seuratyöntekijä.

Jokerit SB hakee monipuolista salibandyosaajaa valmennuspäällikön tehtäviin keväästä 2017 alkaen. Ensisijaisesti seura hakee valmennuspäällikköä vastaamaan Jokerit SB:n juniorijoukkueiden kehityksestä, valmentajakoulutuksesta, yleisistä joukkueiden tukitoimista sekä strategia 2020 -toteutuksesta.

Tehtävä voidaan räätälöidä hakijan mukaan, mutta tehtäviin kuuluu osaltaan myös aikuis- tai juniorijoukkueiden valmentaminen. Työtehtävä on aluksi määräaikainen kevääseen 2018 saakka, mutta se voidaan vakinaistaa sen jälkeen. Tehtävä alkaa yhteisesti sovittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään huhti-toukokuussa 2017.

Seura hakee hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät suulliset sekä kirjalliset esitystaidot. Onnistuminen tehtävässä edellyttää vahvaa kokemusta kilpavalmennuksesta ja seuratoiminnasta yleisesti. Henkilöltä edellytetään lisäksi hyvää johtamis- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä eri taustahenkilöiden kanssa.

Mikäli haluat olla kehittämässä Jokerit SB:n toimintaa ja tulevaisuuden johtavaa salibandyn erikoisseuraa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja korvaustoivomuksineen perjantaihin 10.02.2017 klo 16.00 mennessä Jokerisalibandy Helsinki ry, Tuliniementie 19, 01260 Vantaa, kuoreen merkintä ”valmennuspäällikkö hakemus”, tai sähköpostilla seuran toiminnanjohtajalle joni.toivola(at)jokeritsb.fi.

Lisätietoja saa seuran toiminnanjohtaja Joni Toivolalta sähköpostilla joni.toivola(at)jokeritsb.fi tai soittamalla 050-547 2578. Katso lisää seuran toiminnasta internet-sivuiltamme osoitteesta: www.jokeritsb.fi.

Jaa artikkeli