Toimihenkilöpäivät tulevat taas – alustajana Henkka Hyppönen

Toimihenkilöpäivät on Salibandyliiton vuosittainen verkostotapaaminen jäsenseurojen päätoimisille työntekijöille, sekä seuran hallinnossa toimiville vapaaehtoisille.

Tämänkertaiset Toimihenkilöpäivät pidetään 27.-28.11. Tapahtuma yhdistyy luontevasti lauantaina Helsingissä pidettävään liiton varsinaiseen kokoukseen.

Niin Toimihenkilöpäivät kuin ylialueelliset Seurafoorumit ovat vakiinnuttaneet paikkansa ”seurojen kokoontumisajona” ja saaneet hyvän vastaanoton.

Toimihenkilöpäivät 27.-28.11. 2020
Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Ohjelma, aikataulu ja ilmoittautuminen täällä.

Hyppönen ravistaa uudenlaiseen ajatteluun

Key note speakerina tämän vuoden tapahtumassa on puhuja, kouluttaja ja tietokirjailija Henri Hyppönen, jonka puheenvuoro avaa tapahtuman webinaariosuuden. Hänet tunnetaan inspiroivana puhujana, joka yhdistää tarinankerronnan, tieteellisen tutkimuksen ja luovan ajattelun sulavasti keskenään.

– Odotan jälleen Toimihenkilöpäiviä innolla! Päivien sisällöt ovat tietysti mielenkiintoiset ja vuoden puhujanakin palkitun Henkka Hyppösen saaminen key note speakeriksi oli piste i:n päälle, kertoo seurakehittäjä Elina Anttonen ja jatkaa:

– Ja kyllähän se on niin, että keskinäinen vuorovaikutus ja mahdollisuus päästä juttelemaan seuratoimijoiden kanssa virallisen ohjelman päätteeksi on todella tärkeää.

Kuva: Esa Jokinen

MM-kisavuoden mahdollisuudet johdattavat ajankohtaisiin aiheisiin

Toimihenkilöpäivien aiheissa käsitellään tälläkin kertaa aina ajankohtaisia seuratoiminnan teemoja, ja luvassa on jälleen monipuolinen kattaus ajankohtaisia aiheita ja hieman katsetta tulevaankin.

Ensi vuodelle siirtyneet miesten MM-kisat tarjoavat seuroille mahdollisuuden hyödyntää lajinäkyvyyttä niin yhteisöllisyyden, näkyvyyden kuin kuntavaikuttamisen saralla.

Lauantaina keskitytään turvallisen toimintaympäristön rakentamiseen: päätöksentekoon, epäasialliseen käytökseen puuttumiseen ja sen ehkäisyyn sekä vastuullisuusohjelmaan. Lisäksi pohditaan seurakehityksen tulevaisuutta.

– Haluamme auttaa seuroja hyödyntämään MM-kisoja kullekin sopivalla, parhaalla mahdollisella tavalla omassa toiminnassaan. Arvokisat ovat lajiyhteisöllemme mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Siksi on hyvä jo nyt suunnata katseet kohti tulevaa, jatkaa Anttonen.

Toimihenkilöpäivien järjestelyissä on huomioitu vallitseva koronatilanne. Majoitus tapahtuu lähtökohtaisesti yhden hengen huoneissa, ja perjantain iltaruokailussa on osallistujille varattu oma tila.

Vallitsevan tilanteen vuoksi Toimihenkilöpäivien viralliseen osuuteen voi osallista myös Zoom-etäyhteydellä. Huomioithan, että etäyhteydellä osallistuttaessa, tulee ilmoittautua Suomisportin kautta normaalisti.

Kukin jäsenseura voi ilmoittaa 1-3 osallistujaa, joista yhden osallistujan osallistumis- ja majoituskuluista vastaa Salibandyliitto.

Toimihenkilöpäivien päätyttyä lauantaina on mahdollista osallistua Salibandyliiton varsinaiseen kokoukseen.

Liiton kokoukseen voi ilmoittautua täällä.

Lue myös:

Seurojen toimijat kohtasivat Toimihenkilöpäivillä: ”Tästä on saanut vahvistusta siihen, että ollaan oikealla tiellä”

Kaikuja Tallinnan Seurafoorumista: ”Hyvin rakennettu konsepti”

Ylialueelliset seurafoorumit saivat erinomaisen vastaanoton – ”Ehdottomasti osallistumisen arvoisia tapahtumia”

Lisätietoa Toimihenkilöpäivistä

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Ylin kuva: Viivi Huuska

Jaa artikkeli